SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Başkan ve yönetime güven tam

Başkan ve yönetime güven tam

Hentbol Federasyonu yıllık olağan genel kurulu gerçekleşti

Yayın Tarihi: 26/09/14 08:30
okuma süresi: 1 dak.
Başkan ve yönetime güven tam
A- A A+

KKTC Hentbol Federasyonu'nun yıllık olağan genel kurulu önceki gün federasyon lokalinde gerçekleştirildi. Federasyona üye 12 kulübün katılımı ile gerçekleşen genel kurulda başkan Ozan Beysan genel kurulda açılış konuşmasını yaptı ve divanın seçimine geçildi.

Divan başkanlığına Musa Oytun , divan sekreterliklerine Tarkan Kayaş ve Niyazi Akartürk'ün seçildiği genel kurulda öncelikle faaliyet ve mali rapor okundu. Katılan 12 kulüp temsilcisinin de oy birliği ile onayladığı faaliyet ve mali raporun ardından başkan Ozan Beysan ve yönetimi için güven oylamasına geçildi.

Güven oylamasında da oy birliği ile tüm üyelerin onayını alan Başkan ve yönetimi göreve güçlü bir şekilde devam dedi. Toplantı sonunda söz alan kulüp temsilcileri uzun zaman sonra faaliyetleri ve mali yapısı düzene giren federasyon yönetiminden övgü ile bahsetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.