SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Oyunlara Limasol Bankası desteği

Oyunlara Limasol Bankası desteği

Merhum lider Dr. Fazıl Küçük anısına bu yıl 14.sü yapılacak " Dr.Küçük Spor Oyunları"na anlamlı destek Limasol Türk Kooperatif Bankası'ndan (LTKB) geldi.

Yayın Tarihi: 26/09/14 08:34
okuma süresi: 3 dak.
Oyunlara Limasol Bankası desteği
A- A A+

Aralarında uluslar arası düzeyde tanınan birçok atletin bulunduğu, hafta sonunda Lefkoşa Atatürk Stadyumu Tartan Pisti'nde 10 yabancı ülkenin katılımıyla gerçekleşecek " Dr. Küçük Spor Oyunları"na Limasol Bankası'nın ana sponsorluğu ile ilgili protokol dün imzalandı.

Limasol Bankası Genel Müdürlük binasında dün gerçekleşen etkinlikte protokole LTKB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, Atletizm Federasyonu adına başkan Ersin Doğaç imza koydular.

Limasol Bankası Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu, Genel Müdür Yrd. Abdullah Özsusuzlu, Halkla İlişkiler ve Reklam Müdürü Özlem K.Soykan, Yönetim Kurulu İdari Sekreteri Akıle Tatarlar, KKTC Atletizm Federasyonu Asbaşkanı Hüseyin Eğitmen'in hazır bulundukları imza etkinliğinde konuşan Kemaler, atletizme gönül veren gençlerin dünyanın ünlü atletleriyle birlikte yarışmalarına olanak tanıyan, ülke sporuna, sporcusuna uluslararası boyut kazandıran böylesine anlamlı organizasyona banka olarak katkı koymanın onur ve gururunu yaşadıklarını bildirdi.

Kemaler'den Çağrı

Organizasyona katkı koyan her kuruluşu gönülden tebrik eden Kemaler, spor camiasına, halka uygulanmakta olan siyası ambargoları etkisiz kılan, ülke gençliğine yönelik böylesi anlamlı organizasyonlara seyirci olarak destek olma çağrısı yaptı. Kemaler, " genç kabiliyetlerimize dünya yıldızlarıyla birarada yarışma olanağı tanıyan spor karşılaşmalarına tribün desteği sağlayarak hem keyifli atmosferde yarışlar izleyelim hem de sporumuza sporcumuza manevi destek verelim" şeklinde sözlerini tamamladı. Etkinlikte konuşan Federasyon Başkanı Ersin Doğaç, uzun ve yorucu gayretler sonucunda planlanıp hazırlanan, dünya çapında atletlerinde yer alacağı büyük ve anlamlı organizasyona maddi ve manevi destek veren tüm kuruluşlar yanında ana sponsor olan Limasol Bankası'na gönülden teşekkür ederek her sporseveri yarışları izlemeye davet etti.

Limasol Bankası Atletletleri sahada yalnız bırakmadı.

Antreman için dün Atatürk stadyumuna gelen ekibi Ana sponsor Limasol Bankası yalnız bırakmadı. Birlikte anı fotoğrafı çektirdikten sonra antremana devam eden atletlerin heyecanlı oldukları gözlendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.