SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Derbiden gol çıkmadı 0-0

Derbiden gol çıkmadı 0-0

Başladığı gibi golsüz tamamlanan karşılaşmada beraberliğe sevinen taraf, ikinci yarının büyük bölümünü 9 kişi ile tamamlayan ev sahibi Mormenekşe oldu.

Yayın Tarihi: 28/09/14 10:23
okuma süresi: 2 dak.
Derbiden gol çıkmadı 0-0
A- A A+

STAT: Cemal Balses.

HAKEMLER: Serhan Şimşek, Ferhat Tuna, Hasan Eriş.

MORMENEKŞE: Devrim Tuna, Hüseyin Özbaysal, Ahmet Arıtaş, Yusuf Beyazi, Hasan Mani, Eren Karaer, Mehmet Fuat (Can Özsoy), Cemil Awwad, Richard Ogran (Sami Yahat), Burak Tümsay (Kaan Güder), David Anna.

YENİBOĞAZİÇİ: Ersoy Saydağ, Mustafa Taşçıoğlu (Dalyan Ener), İbrahim Gökova, Talat Nurtunç (Abdullah Atma), Mehmet Sakallı, Ousseynau Ndoye, Mustafa Tekpınar, Adem Ertem (Mehmet Çağakan), Mehmet Çil, Muhammad Diallo, İsmail Tırlık

KIRMIZI KARTLAR: Dk:52 Hüseyin Özbaysal, dk:53 Hasan Mani (Mormenekşe).

İki komşu takımın karşı karşıya geldiği K-Pet Süper Ligi'nde sezonun ilk derbi karşılaşmasında hem gol sesi, hem de galip taraf çıkmadı, karşılaşma golsüz beraberlikle tamamlandı.

13'üncü dakikada, ev sahibi Mormenekşe'nin geliştirdiği atakta Cemil Awwad'ın ortasına Richard Ogran'ın vuruşunu kaleci Ersoy Saydağ iki hamlede önledi.
41'inci dakikada, Mormenekşe'nin kazandığı serbest atışı kaleci Ersoy Saydağ tokatladı, üst direğe de çarpan top dışarı gitti.
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine ev sahibi Mormenekşe idi.

50'nci dakikada, Cemil Awwad'ın kullandığı serbest vuruşta topla buluşan Ahmet Arıtal'ın yakın mesafeden vuruşunda kaleci Ersoy Saydağ yatarak gole izin oldu.

52'nci dakikada, hakeme sürekli itiraz nedeniyle ikinci sarı kartını gören Hüseyin Özbaysal oyun dışına alındı ve ev sahibi Mormenekşe 10 kişi kaldı.

53'üncü dakikada, Mormenekşe oyuncusu Hasan Mani, rakibine küfrettiği gerekçesiyle direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderilince, ev sahibi Mormenekşe geride kalan dakikaları 9 kişi ile oynamak durumunda kaldı.
Geride kalan dakikalarda da gol olmayınca karşılaşma 0-0'lık skorla tamamlandı ve her iki takım da sezona birer puan ile başlamış oldular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.