SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Ocak'tan ilk hafta bereketi 6-2

Ocak'tan ilk hafta bereketi 6-2

Türk Ocağı, K-PET Birinci Lige süper bir başlangıç yaparken, ligin dişli ekiplerinden Dumlupınar'ı, 6 – 2 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Yayın Tarihi: 28/09/14 10:30
okuma süresi: 1 dak.
Ocak'tan ilk hafta bereketi 6-2
A- A A+

Özgür Ongun'un 4 gol atarak yıldızlaştığı maçın hakemi Utku Hamamcıoğlu, genelde vasat bir yönetim sergiledi.

Kalabalık bir taraftar kitlesi önünde oynanan maça Türk Ocağı hızlı başladı. Özgür'ün 10. Dakikadaki golüyle öne geçen Türk Ocağı, erken gelen golden sonra baskısını artıramadı. Dumlupınar ise Hüseyin Yeşilbaş ile 40'ta, 1-1 beraberliği yakalamasına rağmen, Özgür'ün 43. Dakikadaki golüne engel olamadı ve devre 2-1 tamamlandı.

İkinci devreye Dumlupınar hızlı başlarken, Türk Ocağı kalecisi Cenk'in de hatasında 48'de Rıdvan skora yeniden denge getirdi. 2-2
2-2'den sonra Türk Ocağı oyunu domine etti. 62'de Özgür hat trick yaparken, skor 3-2 oldu. 78'de savunmadan ileriye çıkan Bilal skoru 4-2 yaptı. 87'de bir kez daha sahneye çıkan Özgür ile 5-2'yi bulan Türk Ocağı, 90'da Şenol ile skoru belirleyip maçı 6-2 kazandı.


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.