SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Minikler mücadele etti

Minikler mücadele etti

Netbir İnternet Şirketi Sponsorluğunda ve Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Netbir İnternet Minikler Ligi Maçlarına Cuma akşamı ve Cumartesi günü oynanan 7. 8. Ve 9. Ayak maçları ile devam edildi.

Yayın Tarihi: 28/09/14 18:18
okuma süresi: 2 dak.
Minikler mücadele etti
A- A A+

Netbir İnternet Şirketi Sponsorluğunda ve Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Netbir İnternet Minikler Ligine 26 Eylül Cuma akşamı ve 27 Eylül Cumartesi günü oynanan Yedi, sekiz ve dokuzuncu ayak ayak maçları ile devam edildi. Kalabalık bir izleyici kitlesinin izlediği maçlarda minik masa tenisçilerin mücadeleleri görülmeye değerdi. Kızlarda Girne Spor Birliği ve Erkeklerde Yakın Doğu Üniversitesi'nin yenilgisiz götürdüğü Netbir İnternet Minikler Liginde Yedi, sekiz ve dokuzuncu ayakta alınan maç sonuçları ve puan sıralaması şöyle oluştu;

Netbir İnternet Minik Kızlar Ligi Maç sonuçları;
Anafartalar – Karşıyaka 0-3
LTB – Girne Spor Birliği 1-3
Girne Spor Birliği – Anafartalar 3-0
Karşıyaka – LTB 3-0

Netbir İnternet Minik Erkekler Ligi Maç sonuçları;
Levent Spor – Girne Spor Birliği 3-0
Karşıyaka – YDÜ 0-3
Karşıyaka – Girne Spor Birliği 3-0
Mapfree – YDÜ 0-3
Levent Spor – Karşıyaka 3-1
Mapfree – Girne Spor Birliği 0-3

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.