SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Lefke'ye özel önlem

Lefke'ye özel önlem

Atatürk Stadı'nda oynanan ve toplam 300 futbolseverin izlediği Çetinkaya – Lefke karşılaşmasında sivil ve resmi 70 polis görev yaptı.

Yayın Tarihi: 30/09/14 08:31
okuma süresi: 1 dak.
Lefke'ye özel önlem
A- A A+

K-Pet Süper Liglerinin birinci haftasında Çetinkaya ile Lefke arasında oynanan karşılaşma skoru kadar, polisiye tedbirleri ile de konuşuldu.

Atatürk Stadı'nda oynanan ve 300 futbolseverin izlediği Çetinkaya – Lefke karşılaşmasında sivil ve resmi toplam 70 polis görev yaptı.

Haftanın öteki karşılaşmalarında 5-10 polis görev yaparken; Çetinkaya – Lefke karşılaşmasında 70 polisin görev yapması, "Lefke'ye özel polisiye tedbir" olarak nitelendirildi.

Karşılaşmayı izleyen spor yazarları, "Lefke'nin adı çıktı bir kere" demekle yetinirken; bu kadar çok polisin görev yapmasının taraftarı kışkırtacağı uyarısında da bulundular.

Bilindiği gibi KTFF 2014 Süper Kupa Finali karşılaşmasında gol sevinci nedeniyle sahaya giren Lefkelilere polis müdahale etmiş ve sonrasında olaylar büyümüştü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.