SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Galatasaray, Arsenal deplasmanına doğru yola çıktı

Galatasaray, Arsenal deplasmanına doğru yola çıktı

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray bu hafta İngiltere yolcusu. Devler Ligi'nin ikinci maçında sarı kırmızılılar Arsenal ile karşı karşıya gelecek.

Yayın Tarihi: 01/10/14 10:46
okuma süresi: 2 dak.
Galatasaray, Arsenal deplasmanına doğru yola çıktı
A- A A+

Arsenal'in sahasında oynanacak olan maç 1 Ekim Çarşamba günü oynanacak. Maç Türkiye saati ile 21:45'te başlayacak.

Arsenal – Galatasaray maçının hakemi İtalyan Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi olacak. Alessandro Giallatini ve Gianluca Cariolati ise maçın yan hakemleri olacak. Maçın dördüncü Alessandrı Costanzo olacak.

"TÜRKİYE DENDİĞİNDE AKILLARA GALATASARAY GELİYOR"

Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamada, dünya 'da Türkiye dendiğinde akıllara Galatasaray'ın geldiğini ve sarı kırmızılıların Avrupa'da çok daha farklı oynadığını söyledi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçlarını çok ciddiye aldığını da belirten Özil, geçtiğimiz yıl bu durumu Real Madrid maçında da gördüklerini belirtti. Özil, ancak bu maçta kendi evlerinde oynayacaklarını ve sahaya 3 puan almak için çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

Galatasaray hakkında bir yorum da sarı kırmızılıların diğer rakibi Borussia Dortmund'da forma giyen Türk asıllı İlkay Gündoğan'dan geldi. Kendilerinin gruptan birinci çıkmayı hedeflediklerini ve 2 maçta da Galatasaray'ı yenmek istediklerini söyleyen Gündoğan, sarı kırmızılıların da gruptan 2. olarak çıkmasını gönlünden geçirdiğini dile getirdi.

Galatasaray 1 Ekim'deki Arsenal maçı sonrasında 22 Ekim'de de kendi evinde Borussia Dortmund'u ağırlayacak.

GALATASARAY, LONDRA'YA UÇTU

Galatasaray, Arsenal maçı için bu sabah Londra'ya doğru yol aldı. 3 puan hedefiyle yola çıkan futbolcular uçakta çektirdikleri fotoğrafları sosyal ağlarda paylaştı. Bu fotoğraflar taraftarın büyük beğenisini kazanmıştı.

Arsenal ilk maçta Anderlecht ile 1-1 beraber kalırken, Arsenal, Dortmund deplasmanından 2-0 mağlubiyetle geri dönmüştü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.