SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Kaymaklı ecel terleri döktü 4-2

Kaymaklı ecel terleri döktü 4-2

K-Pet Süper Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Küçükkaymaklı, üçüncü haftadaki beraberliğin ardından kendi sahasında Gönyeli'yi 4-2 mağlup ederek yeniden galibiyetle tanıştı.

Yayın Tarihi: 19/10/14 07:30
okuma süresi: 3 dak.
Kaymaklı ecel terleri döktü 4-2
A- A A+

Küçükkaymaklı'ya üç puan getiren galibiyetin gollerini Musa Şanlıer (2) ve Yasin Kansu (2) kaydederken; konuk ekip Gönyeli'nin golleri Julius Conteh ve Yusuf Palaz'dan geldi

STAT: Şehit Hüseyin Ruso.

HAKEMLER: Ali Özer, Hasan Eriş, Murat Çalışkan.

KÜÇÜK KAYMAKLI : Hasan Piro, Çağrı Kıral, Mehmet Kaygısız, Hamis Çakır, Çağlar Toklu, Hüseyin Adal, Musa Şanlıer, Bayram Anday, Yasin Kurt, Samuel Fabeice Zokou, Kingsley Olajuyigbe Taiwanwankwo (Ali Akbulut). (Teknik Direktör: Fırat Canova).

GÖNYELİ: Kemal Bağbal, Arkın Eylenceli, Ahmet Özlüses, Berhun Gümüşmaden, Yusuf Palaz, Julius Conteh, Muhammed Ali Uçar, N. Hengy Chikaorah (Mustafa Okur), Hüseyin Tosun, Ulaş Candal, Coşkun Ulusoy. (Teknik Direktör: Mustafa Özgür Piro).

GOLLER: Dk:25 ve dk:89 Musa Şanlıer, dk:33 ve dk:82 (Penaltıdan) Yasin Kurt (Küçükkaymaklı); Dk:30 Julius Conteh, dk:54 Yusuf Palaz (Gönyeli).

KIRMIZI KART: Dk:82 Ufuk Şimşek (Küçük Kaymaklı yedek kulübesinden).

K-Pet Süper Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Küçükkaymaklı, üçüncü haftadaki beraberliğin ardından kendi sahasında Gönyeli'yi 4-2 mağlup ederek yeniden galibiyetle tanıştı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Küçükkaymaklı oldu.

25'inci dakikada, Kingsley Olajuyigbe Taiwanwankwo'nun pasında topla ceza sahası içerisinde buluşan Musa Şanlıer, güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi, Küçükkaymaklı:1 – Gönyeli:0.

30'uncu dakikada, N. Hengy Chikaorah'ın ortasını iyi takip eden Julius Conteh topu filelere göndererek skoru dengeledi, Küçükkaymaklı:1 – Gönyeli:1.

33'üncü dakikada, Küçükkaymaklı'nın sağdan geliştirdiği atakta Çağrı Kıral'ın ortasını Yasin Kurt gole çevirdi, Küçükkaymaklı:2 – Gönyeli:1.

Karşılaşmanı ilk yarısı ev sahibi Küçükkaymaklı'nın 2-1'lik üstünlüğünde kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf bu kez konuk ekip Gönyeli oldu.

54'üncü dakikada, Ulaş Candal'ın ortasında topla ceza sahası içerisinde buluşan Yusuf Palaz, rakiplerini de çalımladıktan sonra topu ağlara gönderdi ve skora bir kez daha denge geldi, Küçükkaymaklı:2 – Gönyeli:2.

82'nci dakikada, Yasin Kurt'a ceza sahası içerisinde yapılan hareketi orta hakem Ali Özer penaltı olarak değerlendirdi, penaltı atışını yine Yasin Kansu gole çevirdi, Küçükkaymaklı:3 – Gönyeli:2.

89'uncu dakikada, Gönyeli savunması ile kalecisi arasında yaşanan anlaşmazlıktan da yararlanan Musa Şanlıer, topu ağlara gönderdi ve karşılaşmanın skorunu Küçükkaymaklı:4 – Gönyeli:2 olarak ilan etti.

Bu skorla ev sahibi takım Küçükkaymaklı puanlarını 10'a yükseltirken; konuk ekip Gönyeli 1 puanda kaldı.

Fotolar : Raif Özgüren

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.