SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Mormenekşe zirvede 2-0

Mormenekşe zirvede 2-0

K-Pet Süper Ligi'nin 4'üncü haftasına 5 puan ile 5'inci sırada giren Mormenekşe, bu kez de rakibi Cihangir'i 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Yayın Tarihi: 19/10/14 09:30
okuma süresi: 3 dak.
Mormenekşe zirvede 2-0
A- A A+

Her iki yarıda bulduğu gollerle rakibi Cihangir'i 2-0 mağlup eden Mormenekşe, puanlarını sekize yükselterek zirve mücadelesi veren takımlar arasında yer aldı

STAT: Cemal Balses.

HAKEMLER: Mehmet Malek, Özal Çağlayan, Mehmet Ekşici.

MORMENEKŞE : Devrim Tuna, Ahmet Arıtaş, Yusuf Beyazi, Eren Karaer (Ahmet Demir), Mehmet Fuat, Richard Ocran, Can Özsoy, Kaan Güder, David Anomel Anna, Burak Tünsay (Sami Yahat), Cemil Awwad (Hüseyin Özbaysal). (Teknik Direktör: Eralp Şerifoğlu).

CİHANGİR : Raif Denktaş Pehlivan, Kaan Sakallızade, Turgut Kaan Çoban, Hasan Yaşınses (Ali Küçükoğlu), Mikail Sivri, Kaho Yanick Stephane, Ertan Bulut, Fırat Ersalan, Mete Sağır, Ali Demiroğlu (Osman Aktaş), Unogro Hrizun Alosins (Teknik Direktör: Hasan Burgaç)

GOLLER: Dk:38 David Anomel Anna, dk:90 Sami Yahat (Mormenekşe).

K-Pet Süper Ligi'nin 4'üncü haftasına 5 puan ile 5'inci sırada giren Mormenekşe, bu kez de rakibi Cihangir'i 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı ev sahibi Mormenekşe'den geldi.

5'inci dakikada, Mormenekşe'den Cemil Awwad'ın sol çaprazdan vuruşunda top kaleciden kaldı.

14'üncü dakikada, gelişen Cihangir atağında Fırat Ersalan'ın şutunda savunmaya da çarpan top az farkla dışarı gitti.

18'inci dakikada, Mormenekşe'den Cemil Awwad kontrol edip attığı şutta top az farkla yandan dışarı gitti.

22'nci dakikada, kendi çabalarıyla Mormenekşe ceza sahası içerisine kadar inen Ertan Bulut'un vuruşunda top az farkla üsten dışarı çıktı.

35'inci dakikada, Kaho Yanick Stephane'nin yaklaşık 20 metreden sert şutunda savunmaya da çarpan top kaleci Devrim Tuna'da kaldı.

38'inci dakikada, Mormenekşe'nin kullandığı köşe atışı sonrasında Cihangir kalesi önünde karambol oluştu, topa son dokunan futbolcu David Anomel Anna oldu, Mormenekşe:1 – Cihangir:0.

45'inci dakikada, Mormenekşe'nin sol çaprazdan kazandığı çift vuruşta arkadaşı ile paslaşan Can Özsoy'un kaleye şutunda top üst kale direğinden oyun dışına gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Mormenekşe'nin 1-0'lık galibiyetinde kapandı.

İkinci yarıda oyun üstünlüğünü elinde tutan ev sahibi Mormenekşe oldu.

72'nci dakikada, kaleci Raif Denktaş Pehlivan'ı da geçen David Anomel Anna'nın çaprazdan vuruşunda top yan kale ağlarında kaldı.

90'ıncı dakikada, hızlı gelişen Mormenekşe atağında Eren Karaer'in ortaladığı topu David Anomel Anna kaf aile indirdi, Sami Yahat ise topu ağlara göndererek karşılaşmanın skorunu Mormenekşe:2 – Cihangir:0 olarak ilan etti.

Bu skorla ev sahibi takım Mormenekşe puanlarını 8'e yükseltirken; konuk ekip Cihangir 1 puanda kaldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.