SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Mehmetali ve Berk Şampiyon

Mehmetali ve Berk Şampiyon

Dr. Küçük Bilardo Şampiyonası içerisinde yer alan iki şampiyonadan biri olan Dr. Küçük 9 Top Ferdi Bilardo Şampiyonası'nın Gençler Kategorisi'nde Mehmetali Sözgen, Büyükler Kategorisi'nde ise Berk Mehmetçik şampiyon oldu

Yayın Tarihi: 21/10/14 07:49
okuma süresi: 2 dak.
Mehmetali ve Berk Şampiyon
A- A A+

Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen üç günlük Dr. Küçük 9 Top Ferdi Bilardo Şampiyonası 19 Ekim 2014, Pazar akşamı oynanan final karşılaşmalarıyla tamamlandı.

Dr. Küçük Bilardo Şampiyonası içerisinde yer alan iki şampiyonadan biri olan Dr. Küçük 9 Top Ferdi Bilardo Şampiyonası'nın Gençler Kategorisi'nde Mehmetali Sözgen, Büyükler Kategorisi'nde ise Berk Mehmetçik şampiyon oldu.

Acapulco Resort Otel'de İtalya, Hollanda, İsveç, Türkiye, Belarus, Avusturya, Rusya, Ugrayna ve KKTC sporcularının katılımı ile gerçekleşen şampiyonanın Gençler Kategorisi'nde 33, Büyükler Kategorisi'nde ise 23 sporcu üç gün boyunca mücadele etti.

Yarı finalde Rus rakibi Maxim Dudanel'i 7-5 ve finalde rakibi İsveçli rakibi Danil Tangudd'u 7-3 mağlup eden sporcumuz Mehmetali Sözgen Gençler Şampiyonu oldu.

Büyük Erkekler Kategorisi'nde ise, yarı finalde Kıbrıslı Türk sporculardan Mücahit Çelikağ'ı 7-4 ile geçen ve finalde İranlı rakibi Soheil Soleimani'yi 7-0 mağlup eden Berk Mehmetçik şampiyonluk kupasını almayı başardı

Başarılı sporculara ödüllerini Avrupa Bilardo Federasyonu (EPBF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençler Direktörü Santra Hanf ve KKTC Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu tarafından verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.