SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Efsane darmadağın: Başkanlık için aday yok!

Efsane darmadağın: Başkanlık için aday yok!

Geçmiş yıllarda da başkan bulmakta sıkıntı çeken Çetinkaya'da tarih tekerrür etti ve başkanlık için aday bulunamadı.

Yayın Tarihi: 23/10/14 07:46
okuma süresi: 2 dak.
Efsane darmadağın: Başkanlık için aday yok!
A- A A+

Başkentin sarı kırmızılı ekibi Çetinkaya'da Cemal Bulutoğulları'nın istifası ile boşalan başkanlık için dün akşam Olağanüstü Genel Kurul yapıldı.

Kulüp lokalinde saat:19.00'da başlayan genel kurulda, Veli Taşkıran Divan Başkanı,Dr.Bülent Dizdarlı ve Ferdinç Kılıç Divan üyesi olarak görev yaptı.

Tüzük gereği başkanlık için başvuru yapacakların genel kuruldan 48 saat önce başvuru yapması gerekmekteydi. Dün akşam gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul öncesi kimsenin adaylık başvurusunda bulunmadığı öğrenildi.

Aday çıkmaması üzerine genel kurulun divan'a devredildiği toplantıda, Divan,28 Ekim Salı günü yeniden toplanma kararı aldı.

Yaklaşık 20 üyenin katıldığı genel kurulda bir konuşma yapan Cemal Bulutoğulları, camianın ilgisizliği nedeni ile görevinden istifa ettiğini söyledi. Kulübe sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapan Bulutoğluları, Çetinkaya'nın bulunduğu kötü durumdan çıkabilecek kapasitede olduğunu da belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.