SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kadın takımlarımız finalde

Kadın takımlarımız finalde

KKTC Kadın Takımı bugün, 27 ülkenin katılımı ile düzenlenen 11'inci Dünya Futboltenisi Şampiyonası'nın Tek Kadınlar ve Çift Kadınlar finalinde mücadele edecek

Yayın Tarihi: 23/10/14 08:30
okuma süresi: 2 dak.
Kadın takımlarımız finalde
A- A A+

Dünya Futboltenisi Federasyonu (FIFTA) tarafından düzen ve KKTC Futboltenisi Federasyonu'nun ev sahipliğini yaptığı 11'inci Dünya Futboltenisi Şampiyonası bugün (23 Ekim 2014, Perşembe) oynanacak final karşılaşmaları ile tamamlanacak.

Hüseyin Amcaoğlu, Talat Şentürk, Süleyman Devecioğlu ve Mehmet Aksunlar'ın yer aldığı KKTC Erkek Futboltenisi Milli Takımı ne Tek Erkeklerde, ne de Çift Erkeklerde gruptan çıkamadı.

Ancak Tek Kadınlarda Ayşe Mullacuma ve Zehra Borozan'dan; Çift Kadınlarda ise Ayşe Mullacuma, Zekra Borozan, Mekbule Nurtunç ve Meryem Bozkurt'tan oluşan KKTC Kadın Futboltenisi Milli Takımı hem Tek Kadınlar, hem de Çift Kadınlar kategorilerinde finalist oldular.

KKTC Kadınlar Futboltenisi Takımı'nın teknik Direktörlüğünü Çiler Demirtay yaparken; KKTC Futboltenisi Milli Takımlar Sorumluluğu görevini ise Hişam Terazi yürütüyor.

Finaller Bugün

25 ülkenin katılımı ile devam eden 11'inci Dünya Futboltenisi Şampiyonası'nın finalleri bugün oynanacak.

Atatürk Spor Salonu'nda sabah saat 09:00'da başlayacak olan final karşılaşmalarının saat 17:00'de tamamlanması bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.