SPOR
okuma süresi: 1 dak.

İlk maçı kaybettik

İlk maçı kaybettik

Türkiye Erkekler Bölgesel Ligi Seçmeleri için İstanbul'da bulunun Lefkoşa Beşparmak Hentbol Takımı, ilk karşılaşmasında İstanbul Beykoz Belediyespor takımına 43-21 mağlup oldu

Yayın Tarihi: 23/10/14 08:32
okuma süresi: 1 dak.
İlk maçı kaybettik
A- A A+

Lefkoşa Beşparmak Hentbol Takımı, Türkiye Erkekler Bölgesel Ligi 2'nci Etap Seçmeleri'ne katılmak üzere dün (22 Ekim 2014, Çarşamba) Türkiye'ye gitti.

Ayağının tozu ile İstanbul'daki ilk karşılaşmasına çıkan Lefkoşa Beşparmak Hentbol Takımı, bir ay önce olduğu gibi yine İstanbul Beykoz Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Bir ray önce 56-17'lik skorla farklı mağlup olan Lefkoşa Beşparmak Hentbol Takımı, bu kez 43-21'lik skorla mağlubiyetle karşılaştı ve seçmelere iyi başlamamış oldu.

Antrenörlüğünü Turgut Çevirgen'in yaptığı Lefkoşa Beşparmak Hentbol Takımı, Türkiye Erkekler Bölgesel Ligi 2'nci Etap Seçmeleri karşılaşmalarına devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.