SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Akedemi 1 yaşında

Akedemi 1 yaşında

Mağusa Spor Akademisi Derneği bir yılı geride bıraktı

Yayın Tarihi: 23/10/14 08:33
okuma süresi: 3 dak.
Akedemi 1 yaşında
A- A A+

Mağusa Spor Akademisi Derneği geçtiğimiz yıl Temmuz ayı (8 Temmuz 2013) içerisinde başlatmış olduğu faaliyetlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Mağusa Futbol Akademisi Altyapı Derneği olarak başlatılan tüzük çalışmalarına, dernek yöneticileri farklı spor faaliyetlerinde de bulunmak ve geleceği sağlam temeller üzerine kurulabilmesi için isim değişikliği yaparak Mağusa Spor Akademisi Derneği olarak değiştirildi. Derneğin tüzüğü daha geniş kapsamlı hazırlayan yönetim döneme ve faaliyetlere cevap verebilecek çağdaş bir şekilde hazırlandıktan sonra Kaymakamlığa teslim edilen dernek tüzük, İçişleri Bakanlığı ve Hukuk Dairesi (Başsavcılık) tarafından yapılan inceleme ve araştırmadan sonra derneğin tescil ve kayıt işlemlerine onay vererek, 27 Ağustos 2014 tarihinde resmen kayıt ve tescil edilerek resmileştirildi.

KKTC Mağusa Spor Akademisi Derneği olarak resmen kurulan derneğin faaliyetleri bundan böyle futbol altyapı (Özkaynak) çalışmaları yanı sıra diğer branşlarda da faaliyetlere katılmak için çalışma başlatıldı. Futbol altyapıdaki çalışmalar her grup haftada 2 kez olmak üzere aralıksız sürdüren Mağusa Spor Akademisine ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Mağusa Spor Akademisi Derneğinde yaş grupları, hazırlık grubu 2005-2008 doğumlu, 1.grup 2002-2004 doğumlu, 2. grup 2000-2001 doğumlu olmak üzere 3 kategoride toplam 75 sporcu yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor. 5 yaşından 15 yaşına kadar her yaş gruplarında ayrı eğitimciler görev yapıyor. Mağusa Spor Akademisi Derneğinde eğitmen kadrosuna da her geçen gün yeni isimler katılmaya devam ediyor. Teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde akademide antrenörler Hasan Tamel, Hakan Şeren, Kemal Manalı, Batur Sağlamer, Mehmet Fuat, Berkan Canatan kaleci antrenör Mustafa Özkaraman, Can Kayataş görev yapıyor.

Mağusa Spor Akademisi'nde teknik kadro, yöneticiler, Aileler uyum içerisinde çalışmalarını sürdürürken, Sponsorlarda akademini gelişmesi için önemli katkı ve destek veriyor. Mağusa Spor Akademisi "Since 1999 - ?… Yetiştirdiklerimiz, Yetiştireceklerimizin Teminatıdır" önemli bir sloganı ile yola çıkarken, 1 yılı geride bırakmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyor. Bölgede geniş kapsamlı oluşturulan ilk ve tek Spor Akademisi Derneği kısa sürede genel kurul yaparak yeni yöneticilerini belirleneceği açıklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.