SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Bankalar arası Masa Tenisi Ligi başlıyor

Bankalar arası Masa Tenisi Ligi başlıyor

"Kurumlar Arası Yarışmalar" kapsamında düzenlenen 9 hafta sürecek "2014- 2015 Bankalar arası Masa Tenisi ligi başlıyor." Ligin Anasponsorluğunu Limasol Türk Kooperatif Bankası üstlendi.

Yayın Tarihi: 23/10/14 08:36
okuma süresi: 2 dak.
Bankalar arası Masa Tenisi Ligi başlıyor
A- A A+

Limasol Bankası Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu ve Masa Tenisi Federasyon Başkanı Mustafa Bekiroğulları lig öncesi bir protokol imzaladılar.

Yoğurtçuoğlu protokolde yaptığı konuşmada Bankalar Arası Masa Tenisi Ligi'nin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yapılmasını sevinçle karşıladıklarını, sağlıklı bir yaşam için de spor ve sporcuyu her zaman desteklediklerini belirtti.

KKTC Masa Tenisi Federasyon Başkanı Mustafa Bekiroğulları 'Limasol Türk Kooperatif Bankası'nın spora yaptığı katkıları yakınen takip ettiklerini, bankalar arası masa tenisi ligine koydukları katkıdan ötürü de çok mutlu olduklarını belirtti.

Limasol Türk Kooperatif Bankası Ana sponsorluğunda düzenlenecek olan ve Masa Tenisi Federasyonunda oynanacak karşılaşmalar bu akşam (Çarşamba akşamı) saat 19:00'da başlıyor.

Tek Devreli lig usulü yapılacak ilk 7 Hafta maçları sonrasında İki haftalık periyotta da play off maçları yapılarak lig tamamlanacak. Lha

22 Ekim 2014 Çarşamba akşamı başlayacak Banklar Liginde ilk hafta maçları şöyle;

1. HAFTA

22/10/14 19:00

KKTC MERKEZ BANKASI

LİMASOL TÜRK KOOPERATİF BANKASI

YAKIN DOĞU BANK A

VAKIFLAR BANKASI A

YAKIN DOĞU BANK B

VAKIFLAR BANKASI B

K. T. KOOPERATİF MERKEZ BANKASI

BAY

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.