SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Gingi ve Barani şampiyonluk yolunda

Gingi ve Barani şampiyonluk yolunda

Antalya'da yapılan Darts Şampiyonası'nın Türkiye ayağında Cemal Gingi ve Uğur Barani son dört arasına girdi. Final mücadelesi bugün saat 21.00'de yapılacak.

Yayın Tarihi: 24/10/14 08:43
okuma süresi: 2 dak.
Gingi ve Barani şampiyonluk yolunda
A- A A+

Dünya Darts Federasyonu'nun düzenlediği Darts Şampiyonası'nın Türkiye ayağında sporcularımız iyi bir başlangıç yaptı. Şampiyonanın ilk gününde çiftler mücadelesi yapıldı. Antalya Kemer'de yapılan şampiyonada çiftler kategorisinde ülkemizi temsil eden Cemal Gingi ve Uğur Barani son dört arasına girdi.

Eleme maçlarında iyi bir performans sergileyen Gingi/Barani çifti çeyrek finalde İsveçli rakiplerini yenerek finalde mücadele etme hakkı kazandı.

Final bugün

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de şampiyon olan Deniz Plaza Darts Takımı'nın federasyon tarafından ödül olarak gönderildiği Antalya'daki Açık Darts Şampiyonası'nda çiftler kategorisinde final maçları bugün yapılacak. Maç saat 21.00'de başlayacak.

Grand Haber Otel'deki şampiyonanın çiftler kategorisinde final mücadelesi verecek olan Gingi ve Barani çifti, maça iyi konsantre olmaları halinde finale kalabileceklerin söylediler.

Gingi, eleme maçlarında iyi atışlar yaptıklarını ve bunun final mücadelesinde de devam etmesi için motivasyonlarını yüksek tutmaları gerektiğini kaydetti.

Çiftler final maçlarının tamamlanmasının ardından ferdi şampiyonada sporcularımız sahne alacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.