SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Judo okullarda

Judo okullarda

Okul sporları kapsamına alınan judo çalışmaları için pilot okul seçilen Bayraktar Ortaokulu'nda haftada bir çalışma yapılacak. Bir ay sonra başarılı olacak öğrencilere lisan çıkarılacak

Yayın Tarihi: 24/10/14 08:45
okuma süresi: 1 dak.
Judo okullarda
A- A A+

Okul sporları kapsamına alınan judo için eğitim çalışmaları başlıyor. Konu ile ilgili olarak Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, okul sporları programına alınan judo çalışmaları için Bayraktar Ortaokulu'nun pilot okul seçildiği ifade edilerek, haftada bir gün çalışma yapılacağı belirtildi.


Açıklamada ayrıca çalışmaların 6 Kasım 2014 tarihinden itibaren başlayacağı ve bir ay sonra başarılı olacak öğrenciler için bölgedeki en yakın kulübe ücretsiz lisans çıkarılacağı belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.