SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Çetinkaya düşe kalka 1-1

Çetinkaya düşe kalka 1-1

Karşılaşmanın 3'üncü dakikasında galip duruma yükselen Çetinkaya, galibiyetini 89'uncu dakikaya kadar koruyabildi. Çetinkaya ilk puanını, Yeniboğaziçi ise dış sahada bir puan almanın tesellisini yaşadılar

Yayın Tarihi: 26/10/14 09:13
okuma süresi: 3 dak.
Çetinkaya düşe kalka 1-1
A- A A+

STAT: Atatürk.

HAKEMLER: Serkan Durmaz, Ömer Doğru, Yusuf Bakar.
ÇETİNKAYA : Ahmet Gardiyanoğlu, Tunç Özgürgün, Mehmet Çağan Şimşek (Akın Topal) (Tarkan Baloğlu), İbrahim Faye, Sercan Demirman, Gökhan Yenigün, Kpah Sherman, Erdinç Börekçi, Çağakan Kılıç, Doğukan Demirman, Hüseyin Küsbeci.

YENİBOĞAZİÇİ : Ersoy Sağdağ, Adem Ertem (Türker Abdullahoğlu), Mehmet Sakallı (Mehmet Çil), Talat Nurtunç, Mehmet Barkınay, Mehmet Çağakan, Ousseynau Ndoye, İsmail Tırlık, Mustafa Tekpınar, Mapuhamadou Diallo, Mustafa Taşçıoğlu.

GOLLER: Dk:3 Hüseyin Küsbeci (Çetinkaya); Dk:89 Mehmet Çil (Yeniboğaziçi).

KIRMIZI KART: Dk:78 İsmail Tırlık (Yeniboğaziçi).

K-Pet Süper Ligi'nin 5'inci haftasına puansız giren Çetinkaya, teknik direktörsüz olarak çıktığı Yeniboğaziçi karşısında 1-1'lik skorla ilk puanını aldı. Ancak galibiyeti kaçıran taraf olması nedeniyle beraberliğe sevinemedi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Çetinkaya oldu.

3'üncü dakikada, soldan gelişen Çetinkaya atağında İbrahim Faye'nin getirdiği topla ceza sahası içerisinde buluşan Hüseyin Küsbeci topu ağlara gönderdi, Çetinkaya:1 – Yeniboğaziçi:0.

5'inci dakikada, Yeniboğazçi savunmasının arkasına atılan topla buluşan Hüseyin Küsbeci kaleci ile karşı karşıya kaldı, kaleci Ersoy Sağdağ gole izin vermedi.

13'üncü dakikada, kaleci Ersoy Sağdağ ile karşı karşıya kalan futbolcu bu kez Kpah Sherman oldu, bu futbolcu topu kaleciye nişanlayınca takımı Çetinkaya'yı mutlak bir golden etti.

Karşılaşmanı ilk yarısı ev sahibi Çetinkaya'nın 1-0'lık galibiyetinde kapandı.

İkinci yarıda oyunda dengeyi kuran konuk ekip Yeniboğaziçi'nin berbaerşik golü arayışları vardı.

78'inci dakikada, ikici sarı kartını gören İsmail Tırlık kartların rengi kırmızıya dönüştüğünden oyun dışı kaldı ve takımı Yeniboğaziçi'yi geride kalan dakikaları 10 kişi oynamak durumunda bıraktı.

89'uncu dakikada, Yeniboğaziçi'nin ceza sahası üzerinden kazandığı serbest atışı Mehmet Çil direkt kaleye kullandı, önce yan kale çarpan top ardından kale ağlarına gitti ve karşılaşmanın skorunu Çetinkaya:1 – Yeniboğaziçi:1 olarak belirledi.

Bu skorla ev sahibi takım Çetinkaya ilk puanını 5'inci haftada alırken; konuk ekip Yeniboğaziçi de dış sahada aldığı bir puan ile puanlarını 7'e yükseltmiş oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.