SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Ocak düşünceli!

Ocak düşünceli!

Bölge derbisinde Düzkaya'ya konuk olacak olan Türk Ocağı'nda sakat futbolcular teknik heyeti düşündürüyor.

Yayın Tarihi: 29/10/14 07:46
okuma süresi: 2 dak.
Ocak düşünceli!
A- A A+

Türk Ocağı Teknik patronu Hasan Topaloğlu,Düzkaya maçı öncesinde yaptığı açıklamada

"5'te 5 yapan iyi bir takım var ama son haftalarda özellikle takım içinde kadro darlığından dolayı sıkıntılar yaşamaya başladık.yine de galip gelmek güzel" dedi. Bu hafta zor bir maç bizi bekliyor.bölge derbisi,Düzkaya ile deplasmanda oynayacağız geçtiğimiz hafta teknik adam değişikliğine giden ve ilk galibiyetini alan Düzkaya'ya bu galibiyet ayrı bir motivasyon olmuştur" diye sözlerini sürdüren Topaloğlu; zor bir maç bizi bekliyor elimizdeki kadro ile iyi hazırlanıp moral motivasyonumuzu yüksek tutup bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz.

Kritik ve zorlu bir viraj inşallah galip geliriz" dedi.

7 tane sakat oyuncumuz var,Aksel,İsmet,Salahi, sezonu kapattı. Yunus ameliyat oldu 2 hafta sonra aramızda olacak Murat'ın ayağında çatlak var ne zaman döneceğini bilmiyoruz.Hüseyin Haşimoğlu ve Nurcan1 hafta sonra takımla çalışmaya başlayacak. Kısacası, Düzkaya maçına da 7 oyuncumuzdan yoksun çıkacağız. Bu oyuncuların yerine görev alacak olan diğer oyuncularıma güveniyorum. Galip gelip seriyi devam ettirmek arzusundayız" diye sözlerini noktaladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.