SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Şampiyonların günü

Şampiyonların günü

Şehir Kulübü'nün düzenlediği Merit Lefkoşa Open 2014 Tenis Turnuvası'nın bugünkü karşılaşmalarının da telafisi yok. Kazanan ikililer şampiyon olacak

Yayın Tarihi: 29/10/14 08:07
okuma süresi: 2 dak.
Şampiyonların günü
A- A A+

Lefkoşa Şehir Kulübü'nün düzenlediği Merit Lefkoşa Open 2014 Tenis Turnuvası'nda bugün üç final karşılaşması oynanacak ve turnuva tamamlanacak.

Lefkoşa Şehir Kulübü İlter Sami Şanel Kortları'nda bugün oynanacak karşılaşmaların telafisi yok. Karşılaşmaların galipleri isimlerini "Şampiyon" olarak yazdırırken; galip gelemeyenler "Turnuva İkincisi" olmakla yetinecekler.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili olması nedeniyle bugünkü ilk final karşılaşması saat 14:00'de başlayacak ve günün ilk final karşılaşması Tek Kadınlar Finali olacak.

Günün ikinci final karşılaşması Karışık Çiftler Kategorisi'nde oynandıktan sonra, turnuvanın en önemli karşılaşması olan Tek Erkekler Finali saat 17:00'de oynanacak.

Ödül Töreni

Final karşılaşmalarını tamamlanmasını ardından düzenlenecek ödül töreninde 11 kategoride başarılı olan sporculara kupa ve para ödülleri verilecek.

Merit Lefkoşa Open 2014 Tenis Turnuvası, ödül töreninin ardından düzenlenecek kokteyl ile tamamlanacak.

GÜNÜN PROGRAMI

Saat 14:00'de Tek Kadınlar Finali

Saat 15:30'da Karışık Çiftler Finali

Saat 17:00'de Tek Erkekler Finali

Saat 18:30'da Ödül Töreni ve Kokteyl

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.