SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Gençler Dayanışma gecesinde buluştu

Gençler Dayanışma gecesinde buluştu

Gençler Birliği'nde Dayanışma Yemeği yapıldı.

Yayın Tarihi: 30/10/14 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Gençler Dayanışma gecesinde buluştu
A- A A+

Boğaz'da Kemal'ın yeri Restorant'ta gerçekleştirilen yemeğe Gençler Birliği'ne gönül vermiş kalabalık bir taraftar ve işadamı topluluğunun katıldı.

Hüseyin Kıral'ın sunuculuğunu yaptığı taraftar dayanışma yemeğinde Gençler Birliği Spor Kulübü başkanı Mustafa Gülcan açılışta yaptığı konuşmada üç yıldır kulübe hizmet ettiklerini belirterek, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ve hedeflerinin futbolda Süper Lig'de kalıcı olmak olduğunu vurguladı. Birçok sponsorları olduğunu belirten başkan Mustafa Gülcan, sponsorlarına yapmış oldukları maddi ve manevi destekleri için teşekkür etti. Her zaman 12 adam olarak takıma destek olan taraftarlara da destekleri için teşekkür eden Gülcan, bu desteğin devamını istedi. Gecede spor muhabirlerine, gazete spor şeflerine ve sponsor firma temsilcilerine plaket ve hediye takdim edildi. Ayrıca taraftarlara atkı, bayrak ve forma satışı yapıldığı gecede taraftarlar İskele'nin ve ülkemizin sevilen sesleri Fadıl Başkal, Ayhan Başkal ve Kubilay Aşık'ın şarkılarıyla coşarken, Kemal'ın Yeri Restorant'ın sahibi Kemal Uluel ve Gençler Birliği yöneticilerinden Birol Şöför de nostaljik şarkılarıyla katkı yaptılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.