SPOR
okuma süresi: 4 dak.

Klasik Rallicilerimiz yurda döndü...

Klasik Rallicilerimiz yurda döndü...

Turkiye'nin Bursa ilinde Klasik Otomobil Kulubunun düzenlemiş oldugu yilin son ve büyük klasik otomobil rallisi olan uluslararasi cumhuriyet rallisi geçtiğimiz hafta sonu yapıldı.

Yayın Tarihi: 01/11/14 12:23
okuma süresi: 4 dak.
Klasik Rallicilerimiz yurda döndü...
A- A A+

İki günlük yapılan yarışa Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği'nden 8 araç ve Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü'nden 1 ekip, toplam 23 kişi katıldı. Bir hafta boyunca Bursa'da konaklayan rallicilerimiz, cumartesi Bursa Korupark AVM'de 45'i yarışmacı 40'ı ise gezi sınıfında olmak üzere toplam 85 araçla birlikte start aldilar. Cumartesi ve pazar olmak üzere toplamda 10 sht ve 320 km yol katettiler. Cumartesi güneşli bir havada başlayan yarış daha sonra yağmurla devam etti. Pazar günü ise Uludağ'ın eteklerinde devam eden yarış hem güzel manzaralar hemde yamaçlardaki sislerlle harika doğayı yaşamamıza neden oldu. Yarışın gala ve ödül toreni gercekleşen Bursa Sheraton otelde finish gören 9 ekibimizden dereceye girenler ödüllerini aldılar. G klasmanında 2. Ve özel Korupark Sht birincisi olan Ali Kelebek - Pembe Kelebek ödül alırken Osman Çakal - Zehra Çakal – Çilen Ç.Kasapoğlu – Selen Çakal ailesi Sheraton özel Sht birincilik kupalarını aldılar.

Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Başkanı Semavi Aşık konuşmasında Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, kendilerini evlerinde hissettiklerini, 15 - 16 Kasım tarihlerinde KKTC'de yapılacak olan Cumhuriyet ralisine de Başkan Harezi'nin de katılacak olmasından memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği'nden 8 ekibin Bursa Cumhuriyet Rallisi'ne katılıyor olmasının sevincini de paylaşan Aşık, kulüpler arasındaki ilişkinin bir işareti olarak Başkan Harezi'ye plaket sundu.

Ödül toreninde bir de konuşma yapan Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği Başkanı Olgun Bıçak ise, böylesine büyük bir organizasyona katıldıkları memnuniyeti dile getirerek, her yıl yapılan ve KKTC'nin en büyük ve zorlu Anadolu Hayat Emeklilik Klasik Otomobil Rallisine Türkiye'deki klasikcileri davet ederek bir anı plaketini de Türkiye Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Aydın Harezi'ye takdim etti. Ülkemizi KKTC bayraklarıyla uluslararası bir organizsayonda temsil eden ekiplerimiz herşeye rağmen yaşadiklari bu deneyimden memnun kaldiklarini belirterek, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiler.Klasikcilerimiz 29 Ekim günü KKTC'ye döndüler.

Cumhuriye Rallisine Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği'nden katılan yarışmacılar.

1-) Osman Çakal – Zehra Çakal – Çilen Ç. Kasapoğlu – Selen Çakal Morris oxford 1960.

2-) Burçin Aliusta – Halil Erhan Ford Escort MK2 1969

3-) İnanç Babaliki – Mine Yarkıner Mini Cooper 1971

4-) Alpay Yiğit – Gülçin Yiğit – Arcan Yiğit Rover P6 2000 1971

5-) Savaş Dağlı – Asiye Dağlı VW Kharmann Ghia 1974

6-) Ali Kelebek – Pemeb Kelebek Mercedes SL350 1979

7-) Ertan Namlı – Ayşe Namlı Mercedes W 123 1983

8-) Olgun Biçak – Hakkı Yorgancı – Sinan Ruhi W 123 1983

Cumhuriye Rallisine Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü'nden katılan yarışmacı:

1-) Semavi Aşık - Güzin Aşık - Mercedes Benz 350 SL 1972

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.