SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Ocak hak arıyor

Ocak hak arıyor

Doğan Türk Birliği'nin Girne 20 Temmuz Stadı'nın arka kısmındaki alana yapmak için projelendirdiği tesis Girne'de sorun yarattı. Türk Ocağı Limasol kulübü söz konusu alanda kendisinin de hak sahibi olduğu iddiasıyla söz konusu projenin kendine düşen kısmına talip oldu.

Yayın Tarihi: 18/11/14 08:07
okuma süresi: 2 dak.
Ocak hak arıyor
A- A A+

Türk Ocağı başkanı Fahri Altınör ve yöneticiler dün Malpas otelde bir basın toplantısı düzenlediler. Fahri Altınör basın toplantısında şunları söyledi: "Girne'deki sahaların kullanımı ile ilgili olarak 3 Girne kulübü ve Spor Dairesi arasında imzalanan protokol sadece sahaların kullanımı ile ilgiliydi. Bu protokolün hukuki bir bağlayıcılığı yoktur. Biz "Salih Miroğlu "sahasının kullanımından zeminin de korunması adına vazgeçip Anafartalar lisesinin "Ali Hoca" tesisini kullanmayı kabul ettik. Biz "Ali Hoca" tesisine Milli Eğitim Bakanlığı'ndan izinli olarak okuldan icazet alarak giriyoruz. "Salih Miroğlu "sahasındaki hakkımızdan vazgeçmediğimiz gibi Ali Hoca tesisi de bize verilmedi.

Biz sadece sahayı kullanırız; oraya bir çivi dahi çakamayız. Sahanın zemini iyi de olmadığından geçen sezon antrenman yapmak için 20.000 TL harcama yaptık. Bu arada "Salih Miroğlu" sahasına geri döneceğimizi hem DTB'ye hem de Spor Dairesine bildirdik. Fakat bunun karşılığında bize "Salih Miroğlu" sahamıza giremeyeceğimiz söylendi. Bir oldubittiyle karşı karşıyayız. Biz tesis yapılmasın demiyoruz. Aksine bunu destekliyoruz.

DTB iki takımın ortak kullanımındaki bir sahaya proje başlattı. Ancak unutulmasın ki bizim de yüzlerce sporcumuz vardır. Devletin malını da başkasından icazet almadan kullanıp antrenman yaparız. Türk Ocağı olarak fedakarlık yaptık karşılığında bizim elimizdeki bir yer siyasi rant uğruna elimizden alınıyor. Biz Türk Ocağı olarak her türlü tepkiyi gösterip gerekirse maçlara çıkmayacağız. Camiamız bu haksızlığa boyun eğmez. Biz hakkımızı isteriz bunun için de sessiz kalmayacağız. Söz konusu alanda kendi payımıza düşen bölümde gerekli maddi kaynağı da bularak yatırım yapmaya hazırız. Konu ile ilgili olarak da Spor Bakanı Serdar Denktaş'tan bir randevu talep ettik."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.