SPOR
okuma süresi: 2 dak.

"Bu kadar basit olmamalı"

“Bu kadar basit olmamalı”

Sebep veya sebepleri ne olursa olsun bir takımın ligden çekilmesinin en son çare olması gerektiğini belirten Taşkınköy Spor Kulübü Satranç Takımı eski Kaptanı Halil Şentuğ, "9 yıl üst üste lig şampiyonu olan bir takım ligden çekilmesi bu kadar basit olmamalı"

Yayın Tarihi: 18/11/14 08:47
okuma süresi: 2 dak.
“Bu kadar basit olmamalı”
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen en üst satranç liginde üst üste 9 kez şampiyon olan Taşkınköy Spor Kulübü'nün ligden çekilme kararı gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Satranç camiasını şok eden bu karara bir tepki de Taşkınköy Spor Kulübü Satranç Takımı eski Kaptanı Halil Şentuğ'dan geldi. "Bu kadar basit olmamalı" diyen Şentuğ çok üzgün olduğunu belirtti.

Sebep veya sebepleri ne olursa olsun bir takımın ligden çekilmesinin en son çare olması gerektiğini belirten Taşkınköy Spor Kulübü Satranç Takımı eski Kaptanı Halil Şentuğ, "9 yıl üst üste lig şampiyonu olan bir takım ligden çekilmesi bu kadar basit olmamalı" şeklinde konuştu.

Son 9 yılda en büyük başarılara imza atmış bir takımın bu başarısında verilen emeklere mi, yoksa satranç liglerinin kaybettiği bir takıma mı üzülmesi gerektiğini anlayamadığını belirten Halil Şentuğ, "Ben istediğim bir takıma girip, satranç oynayabilirdim. Ancak bunu yapmadım. Çünkü alınan bu karar beni çok üzdü ve üzüntümü bu sezon hiçbir takımda oynamamakla dillendiriyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.