SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Duatlon yarışı 23 Kasım'da

Duatlon yarışı 23 Kasım’da

Koşu, bisiklet ve koşu şeklinde gerçekleşecek olan Cumhuriyet Kupası Duatlon Yarışı saat 09:30'da başlayacak ve Yakın Doğu Üniversitesi içerisinde gerçekleşecek

Yayın Tarihi: 18/11/14 08:52
okuma süresi: 1 dak.
Duatlon yarışı 23 Kasım’da
A- A A+

Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu'nun (KTTF) Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile işbirliği içerisinde düzenlediği Cumhuriyet Kupası Duatlon Yarışı 23 Kasım 2014, Pazar günü gerçekleşecek.

Koşu, bisiklet ve koşu şeklinde gerçekleşecek olan Cumhuriyet Kupası Duatlon Yarışı saat 09:30'da başlayacak. YDÜ içerisinde gerçekleşecek yarışta sporcular koşu, bisiklet ve koşu şeklinde yarışacaklar.

Uzun ve kısa mesafe şeklinde iki kategoride düzenlenecek olan yarışma YDÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı önünden koşu ile başlayıp bisiklet ile devam edecek ve yine koşu tamamlanacak.

Yarışta yol bisikleti kullanılmayacağı, bisikletlerin tekerlek çaplarının 26 – 28 inç olabileceğini açıklayan KTFF Başkanı Fatin Zorlu Ramiz, kayıtların yarın (19 Kasım 2014, Çarşamba) saat 12:00'ye kapanacağını açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.