SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Yoga Disiplin altına alınacak

Yoga Disiplin altına alınacak

Bir süre önce Yoga Eğitmenlik Eğitimi veren ve Temmuz'2014 ayında Yoga Çalışmaları Yönetmenliği'ni Resmi Gazete'de yayınlatan Herkes İçin Spor Federasyonu denetimlere başlıyor

Yayın Tarihi: 19/11/14 09:14
okuma süresi: 1 dak.
Yoga Disiplin altına alınacak
A- A A+

Herkes İçin Spor Federasyonu (HİSF), bünyesinde bulundurduğu yoga sporcunun sağlıklı bir şekilde yayılıp, gelişmesini sağlamak amacıyla başlattığı çalışmaları sürdürüyor.

Nisan'2014 ayında başlattığı üç aylık Yoga Eğitmenlik Eğitimi'nden sonra Temmuz'2014 ayında da Yoga Çalışmaları Yönetmenliği'ni Bakanlar Kurulu'ndan geçirip Resmi Gazete'de yayınlatan HİSF, bu kez denetim çalışmalarını başlatıyor.

"Yoga disiplin altına alınacak" diyen HİSF Başkanı Hasan Senin, öncelikle yoga öğretmenliği yapanlar ve yoga derslerinin verildiği spor salonları ile toplantılar düzenleyeceğini söyledi.

Federasyonun onayı olmadan hiç kimsenin yoga dersi veremeyeceğinin altını da çizen HİSF Başkanı Senin, "Yapacağımız denetimlerde öncelikle Yoga Eğitmenlik Sertifikası aranacak. Yönetmenliğe uyulması istenecek. Yönetmenliğe uymayanlara yine yönetmenlikte yer alan yaptırımlar uygulanacaktır" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.