SPOR
okuma süresi: 4 dak.

Çetinkaya Başkanlığı'na Erülkü aday

Çetinkaya Başkanlığı'na Erülkü aday

Bir kez daha ertelenen Çetinkaya genel kurulu, 26 Kasım Çarşamba akşamı yapılacak. Meriç Erülkü'nün çalışma başlattığı ve kadrosunu oluşturduğu takdirde başkanlığa aday olacağı öğrenildi.

Yayın Tarihi: 20/11/14 08:01
okuma süresi: 4 dak.
Çetinkaya Başkanlığı'na Erülkü aday
A- A A+

Başkentin sarı kırmızılı ekibi Çetinkaya'da dün akşam yapılan genel kurul,başkan adayı olmadığından 26 Kasım Çarşamba akşamına ertelendi.

Divan başkanlığını Dr. Bülent Dizdarlı,yardımcılıklarını ise Ferdinç Kılıç ve Sonat Altuğ'un yaptığı genel kurulda üyelere, kulübün içinde bulunduğu durumla ilgili bilgi verildi.

Ellerinde hiç para olmadığını söyleyen Bülent Dizdarlı, üyelerden yardım istedi. Kulüp kasasında ileri tarihli 700 Türk Liralık çek olduğunu ve bu rakamın 23 Kasım Pazartesi günü kulüp hesabına yatırılacağını ancak bu rakamın yeterli olmayacağını söyleyen Dizdarlı,

Başkanlık için çalışma başlatan Mehmet Tatar ve Sonat Altuğ'un adaylıktan vazgeçtiğini söyledi.

Mehmet Tatar'ın futbolculara yaptığı teklifin kabul görmediğini, Sonat Altuğ'un ise projelerinin kabul görmediğini söyleyen Bülent Dizdarlı,yeni bir adayın çıkmaması durumunda kendilerinin de büyük zorluk yaşayacağını söyledi.

Tunç Özgürgün: "Futbolcular özveri gösterdi"

Bülent Dizdarlı'nın konuşmasının ardından söz almak isteyen takım kaptanı Tunç Özgürgün, futbolcuların üzerine düşen görevi yaptığına inandığını söyledi.

Takımda zaman zaman sıkıntılar yaşandığını söyleyen Tunç Özgürgün, Ağustos ayından beridir ödeme almayan futbolcuların özveride bulunduğuğunu ve bulunmaya devam edeceğini söyledi.

Yeni yönetimin bir an önce belirlenmesini beklediklerini söyleyen Tunç Özgürgün, devre arasına kadar antrenman ve maçlara çıkma kararı aldıklarını kulüp ileri gelenlerinin futbolcuları anlayışla karşılamasını istedi.

Dizdarlı: "18 futbolcu ve teknik heyete güveniyorum"

Tunç Özgürgün'ün ardından yeniden söz alan Dr. Bülent Dizdarlı,geçmişte bazı kulüpler tarafından yüsektilen çıtanını bugün sıkıntı yarattığını söyledi.

Takımda bulunan 18 futbolcu ve teknik heyete sonuna kadar güvendiğini de sözlerine ekleyen Bülent Dizdarlı kendilerinin divanda oldukları sürede takımı Hüseyin Taşkıran'ın çalıştıracağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta ilk galibiyetlerini aldıklarını ve bunun başlangıç olmasını dilediğini söyleyen Bülent Dizdarlı, Çetinkaya gibi Milli Mücadele yıllarına damgasını vuran bir kulübün bu durumda olmasının kabul edilemez olduğunu da sözlerine ekledi.

Bülent Dizdarlı'nın ardından söz alan eski kulüp başkanlarından Ömer Arhun ise, kulübün mali tablosunun üyelerle paylaşılmasının başkan adaylığı düşünen insanların daha rahat hareket etmesini sağlayacağını söyledi.

Meriç Erülkü çalışma başlattı

Konuşmaların ardından genel kurulun 26 Kasım Çarşamba akşamına ertelendiği açıklandı.

Bu arada genel kurul sonrası kulis çalışmalarına başlayan Meriç Erülkü'nün yönetim kadrosu oluşturmak için çalışma başlattığını ve çalışmalarını tamamlaması halinde 26 Kasım akşamı aday olarak üyelerin karşısına çıkacağını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.