SPOR
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ kapılarını finale açtı

YDÜ kapılarını finale açtı

YDÜ RA25 Spor Salonu Türkiye Kupası Final karşılaşmalarına ev sahipliği yapmaya hazır

Yayın Tarihi: 20/11/14 08:15
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ kapılarını finale açtı
A- A A+

YDÜ-RA25 kapalı spor salonu, 24-28 Aralık tarihlerinde ülkemizde yapılması düşünülen Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar Türkiye Kupası 8'li Final karşılaşmalarına ev sahipliği yapmaya hazır.

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; YDÜ'nün 25. kuruluş yıldönümünde ülke ve dünya sporuna hizmet vermek, sporu sevdirmek ve geliştirmek amacıyla uluslar arası standartlarda yaratılan YDÜ-RA25 kapalı spor salonunun, 24-28 Aralık tarihlerinde ülkemizde yapılması düşünülen Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar Türkiye Kupası 8'li Final karşılaşmalarına ev sahipliği yapmaya hazır olduğu bildirildi.

YDÜ Herhangi bir karşılık almadan ev sahipliği yapmaya hazır…

Açıklamada YDÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk'ün Yakın Doğu Üniversitesi'nin kuruluş misyonunun bir gereği olarak uluslararası standartlarda yapılandırılan YDÜ-RA25 kapalı spor salonu kompleksinin 24-28 Aralık tarihlerinde ülkemizde yapılması düşünülen Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar Türkiye Kupası 8'li Final karşılaşmalarına herhangi bir karşılık almadan ev sahipliği yapmaya hazır olduğu söylediği vurgulandı.

Türkiye Kupası devletimiz ve ülke sporumuz adına son derece önemli bir fırsattır…

Atamtürk, "24-28 Aralık tarihleri arasında ülkemizde yapılması düşünülen ve Türkiye ve Avrupa Euroleague Kadınlar Şampiyonu Galatasaray Odeabank, lig ve Avrupa İkincisi Fenerbahçe, Euroleague ekibi Abdullah Gül Üniversitesi, Adana ASKİ, Botaş, Orman Gençlik, Mersin BŞB ve İstanbul Üniversitesi BGD takımlarının katılacağı Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar Türkiye Kupası 8'li Final karşılaşmalarının KKTC'de gerçekleştirilmesi devletimiz ve ülke sporumuz adına son derece önemli bir fırsat olduğu kadar üniversitelerimizin de Türkiyemizde adının daha fazla duyurulması için kaçırılmaması gereken bir şanstır"dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.