SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Cumhuriyet Kupası Koop'un

Cumhuriyet Kupası Koop'un

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Basketbol Cumhuriyet Kupası'nın finalinde rakibi Yakın Doğu Üniversitesi'ni farklı mağlup eden Koop Spor kazandı.

Yayın Tarihi: 20/11/14 08:16
okuma süresi: 2 dak.
Cumhuriyet Kupası Koop'un
A- A A+

Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Basketbol Cumhuriyet Kupası turnuvası dün akşam oynanan final karşılaşması ile tamamlandı.

Mağusa Gelişim; Koop Spor; MapFree Yaşam; Lefke; Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ); Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ve Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) olmak üzere 7 takımın katılımı ile başlayan turnuva, sezon öncesi en iyi hazırlık turnuvası oldu.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Basketbol Cumhuriyet Kupası'nın finalinde rakibi Yakın Doğu Üniversitesi'ni 70-29 gibi farklı mağlup eden Koop Spor kazandı.

Yarı finalde rakibi MapFree'yi 81-54'lük skorla mağlup eden Koop Spor ile yarı finaldeki rakibi GAÜ'yü 67-58'lik skorla mağlup eden YDÜ dün akşamki final karşılaşmasında bir birlerinin rakipleri oldular.

Saat 19:00'da başlayan final karşılaşmasında baştan sona üstün oynayan Koop Spori ilk devreyi 27-17 gali geçti. Üstünlüğünü ikinci yarıda da sürdüren Koop Spor, rakibine 70-29 skorla üstünlük sağlayarak, Basketbol Cumhuriyet Kupası'nı müzesine götüren taraf oldu.

Turnuvada başarılı olan takım ve sporculara ödüllerini Basketbol Federasyonu Ertuğ Nasıfoğlu ve Spor Dairesi Müdür Muavini Mustafa Sütcü birlikte verdiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.