SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Denner Şampiyonluğa yakın

Denner Şampiyonluğa yakın

Kayalar köyünde gerçekleşecek olan sezonun 5'inci ve son yarışına en yakın takipçisi Mehmet Çocuk'un 5 puan önünde giren Deniz Denner, "Önce dostluk" dedi ve kazasız belasın bir yarış olmasını diledi.

Yayın Tarihi: 20/11/14 08:21
okuma süresi: 2 dak.
Denner Şampiyonluğa yakın
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) tarafından düzenlenen KKTC 2014 Yıldıray Debreli Tırmanma Şampiyonası'nın 5'inci ve son yarışı 23 Kasım 2014, Pazar günü koşulacak.

Lapta Bölgesi'nde bulunan Kayalar köyü yolu içerisinde gerçekleşecek olan yarış ayni zamanda KKTC 2014 Ralli Şampiyonası'na da 1 katsayı üzerinden puan verecek.

Yarışsa en yakın takipçisi Mehmet Çocuk'un 5 puan önünde giren Deniz Denner, "Önce dostluk" dedi ve kazasız belasın bir yarış olmasını diledi.

Yarışa katılan her yarışçını yarışı bitirmesinin kendisi için önde geldiğine işaret eden Denner, "Mehmet Çocuk arkadaşımız. Ancak şampiyonluk için ben bir adım öndeyim. Yarışı ilk iki içerisinde tamamlamam halinde şampiyon olurum. Mehmet Çocuk benden 5 puan fazla puan alırsa o şampiyon olur. Bence hakkı olan kazansın" şeklinde konuştu.

Lider Deniz Denner, yeni arabası Mitsubishi L EVO IX ile yarıştığı son iki yarışın birincisi olmuştu.

KKTC 2014 Yıldıray Debreli Tırmanma Şampiyonası sabah saat 10:00 da başlayacak.

KKTC 2014 Yıldıray Debreli Tırmanma Şampiyonası'nın ilk 10 sırasında yer alan sporcular ve puanları şöyle:

1.Deniz Denner 44 Puan

2.Mehmet Çocuk 39 Puan

3.Özkan Karaduman 22 Puan

4.Salih Çelikkaya 20 Puan

5.Deniz Ali Yeşilçimen 15 Puan

6.Doğa koyuncu 14 Puan

7.Kemal Topçuoğlu 13 Puan

8.Şenol Çelebici 12 Puan

9.Hasan Altıntaş 10 Puan

10.Fikri Macila 9 Puan

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.