SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Huawei Şirketi, "100 Pota 100 Gönüllü" Projesine 4 pota bağışladı

Huawei Şirketi, "100 Pota 100 Gönüllü" Projesine 4 pota bağışladı

Milli Eğitim Bakanlığı, Basketbol Federasyonu ve Telsim'in birlikte yürüttüğü "100 Pota 100 Gönüllü" projesine, Türkiye'de faaliyet gösteren Telsim'in iş ortaklarından telekomünikasyon cihazı üreten Çin merkezli Huawei şirketi 4 pota bağışladı.

Yayın Tarihi: 21/11/14 15:24
okuma süresi: 3 dak.
Huawei Şirketi, "100 Pota 100 Gönüllü" Projesine 4 pota bağışladı
A- A A+

Telekomünikasyon sektörünün dev firmalarından Huawei'nin "Potasız Okul Kalmasın" sloganıyla yürütülen kampanyaya yaptığı bağış sonrası Huawei Vodafone Türkiye Satış Direktörü Frenk Liu, Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Huawei Kıbrıs Satış Müdürü Deniz Özgür, Huawei Vodafone Satış Müdürü Ersin Çelik, Basketbol Federesyonu Başkanları'ndan Ertuğ Nasıroğlu, eski başkanı Okan Donangil, Milli Eğitim Bakanı Dr. Özdemir Berova'yı ziyaret etti.

BEROVA: SPOR, EĞİTİMDEKİ BAŞARININ TAMAMLAYICISIR

Görüşmede konuşan Berova, eğitimdeki başarının tamamlayıcısının spor, sanat ve müzik olduğunu ifade ederek, projenin, ilgi duyulan bir spor olan basketbola ilgiyi daha da artıracağına vurgu yaptı.

Basketbolun ülkede yaygınlaştırılmasını hedefleyen proje kapsamında 25 okula potalar dağıtılırken, bu potaların yakın zamanda tamamlanması ve okullara kazandırılması amaçlanıyor.

Berova, ileriki süreçte projenin artırılacağını ve geliştirileceğini belirterek, tüm okullarda basketbol sahalarının düzenleneceğini kaydetti ve katkı yapan herkese teşekkür etti.

DONANGİL: HEDEFİMİZ GENÇLİĞE HİZMET ETMEK VE BASKETBOLU YAYGINLAŞTIRMAK

Basketbol Federasyonu eski başkanı Okan Donangil de, proje hakkında bilgi vererek, hedefin gençliğe hizmet ve basketbolu yaygınlaştırmak olduğunu vurguladı.

Telsim ile ortak çalışmalar yürüten Huawei şirketine projeye koyduğu katkıdan dolayı teşekkür eden Donangil, projeye, okullardaki basketbola ilginin azalması ve sahaların durumunu göz önünde bulundurarak başladıklarını da söyledi.

LİU: PROJEYE DESTEK VERMEKTEN DOLAYI MUTLUYUZ

Telsim ile güçlü bir iş ortaklıkları olduğunu belirten Huawei Vodafone Satış Direktörü Frenk Liu ise Kuzey Kıbrıs'ta potasız okul kalmaması amacıyla başlatılan projeye destek vermekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, amaçlarının ülkeye daha fazla yatırım yapmak olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.