SPOR
okuma süresi: 3 dak.

2 gol 3 puan 1-2

2 gol 3 puan 1-2

Her iki tarafın da karşılaşmanın orta hakemi Kerem Eran'a da maç boyunca itiraz ettiği karşılaşmada Küçükkaymaklı'nın gollerini Samuel Fabeice Zokou ve Bahadır Göçben kaydederken; ev sahibi Lefke'nin tek golü Meuheukeu Cedric Fein'den geldi.

Yayın Tarihi: 23/11/14 14:08
okuma süresi: 3 dak.
2 gol 3 puan 1-2
A- A A+

STAT:16 Ağustos Karadağ.

HAKEMLER:Kerem Eran, Ozan Kel, Mehmet Tarım.

LEFKE :Mehmet Özeralp,Yakup Esmeraslan, Aykut Esmeraslan, Salih Say,Arif Solkanat(Tuğan Can Giray), Aziz Sakallı(Ali Özbahar), Arif Öztürk, Fırat Ömür(Kemal Solkanat), Ozotite E. Smart, Meuheukeu Cedric Fein

KÜÇÜKKAYMAKLI :Hasan Piro,Çağrı Kıral(Ali Akbulut),Mehmet Kaygısız,Bahadır Göçben,Hüseyin Adal, Taner Bingöllü, Yasin Kurt,Ahmet Coşkun,Tansel Ekingen(Bayram Anday),Samuel Fabeice Zokou,Musa Şanlıer(Hamis Çakır)

GOLLER: Dk:25 Meuheukeu Cedric Fein (Lefke); Dk:1 Samuel Fabeice Zokou, dk:Bahadır Göçben (Küçükkaymaklı).

K-Pet Süper Ligi 9'uncu haftasının önemli karşılaşmalarından biri olan Lefke Küçükkaymaklı karşılaşması, sezona saha cezası ile başlayan Lefke'nin bu sezon kendi sahasında oynadığı ilk karşılaşma oldu. Karşılaşmayı konuk ekip Küçükkaymaklı 2-1 kazandı.

Konuk ekip K.Kaymaklı karşılaşmaya adeta 1-0 galip başladı.

1'inci dakikada, gelişen K.Kaymaklı atağında Musa Şanlıer'in getirdiği topla buluşan Samuel Fabeice Zokou güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi, Lefke:0 – K.Kaymaklı:1.

6'ncı dakikada, K.Kaymaklı'dan Tansel Ekingen topu dışarı gönderdi.

12'nci dakikada, Lefke'den Meuheukeu Cedric Fein'in boş pozisyonda vuruşunda top sten dışarı gitti.

25'inci dakikada, Lefke'nin kazandığı serbest vuruşu Fırat Ömür kullandı, K.Kaymaklı savunmasının uzaklaştıramadığı topu Meuheukeu Cedric Fein ağlara yolladı ve skora denge geldi, Lefke:1 – K.Kaymaklı:1.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine konuk ekip K.Kaymaklı idi.

53'üncü dakikada, K.Kaymaklı'nın kazandığı köşe atışını Yasin Kurt kullandı. Topla arka direkte buluşan Bahadır Göçmen, topu kaleci Mehmet Özeralp'ın bakışları altında ağlara gönderdi, Lefke:0 – K.Kaymaklı:2.

71'inci dakikada, Lefke'den Meuheukeu Cedric Fein'in kafa şutu ile ağlara gönderdiği top, ofsayıt gerekçesi ile gol sayılmadı.

84'üncü dakikada, Meuheukeu Cedric Fein'e ceza sahası içerisinde yapılan harekete orta hakem Keren Eran Devam" dedi. Lefkeli oyuncu ve taraftar bu karara uzun süre itirazda bulundu.

87'nci dakikada, K. Kaymaklı'nın kazandığı serbest atışı Musa Şanlıer direkt kaleye kullandı, top üst direkten oyun alanına geri geldi.

Karşılaşma Lefke:0 – K.Kaymaklı:2 olarak tamamlandı.

Bu skorla ev sahibi Lefke 15 puanda kalırken; haftayı üç puanla kapatan konuk ekip Küçükkaymaklı puanlarını 22'e yükseltti.

10'uncu haftada Lefke, güçlü takımlardan Mormenekşe'nin konuğu olurken; Küçükkaymaklı ise Doğan Türk Birliği'ni konuk edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.