SPOR
okuma süresi: 4 dak.

Doğan eskisi gibi 4-1

Doğan eskisi gibi 4-1

Baştan sona üstün oynayan Doğan Türk Birliği, ilk golü Kenan Oshan'ın attığı karşılaşmada Mi-Jose Nzembele Makusa'nın üç golü ile galibiyeti elde eden taraf oldu

Yayın Tarihi: 23/11/14 14:16
okuma süresi: 4 dak.
Doğan eskisi gibi 4-1
A- A A+

STAT:20 Temmuz.

HAKEMLER:Savaş Tilki, Cem Öksüzoğulları, Hakkı Emir.

DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ :Ozan Mercan,Ahmet Sönmez,Koral Saymaz,Mehmet Yıldız,İyoyi Believe Atiemwen,Salih Güvensoy(Onurcan Kanburlar),Emin Atabek,Selim Saygı (Ahmet Çağer),Kenan Oshan (Beyit Öndüç),Mi-Jose Nzembele Makusa,Aydın Aygın

MAĞUSA TÜRK GÜCÜ:Fikri Kahraman, Reşat Özbilgehan,Lewis Abrahun Mike,Olgun Tekbıyık (Mehmet Güreli),Sami Ergazi,Nurettin Gecekuşu,Erol Aksunlar, Hüseyin Kayalılar,Osman Çobanoğlu(Emre Özşin),Uğur Naci Gök,Hasan Göray (Hakan Uluçay)

GOLLER: Dk:21 Kenan Oshan, dk:38, dk:66 ve dk:75 Mi-Jose Nzembele Makusa (DTB); Dk:45 Uğur Naci Gök (MTG).

K-Pet Süper Ligi'nin 8'nci haftasını mağlubiyet ile kapatan iki takım Doğan Türk Birliği (DTB) ve Mağusa Türk Gücü (MTG) 9'uncu haftada bir birlerinin rakipleri oldular. Karşılaşmayı4-1'lik skorla kazanan DTB, 4 hafta aradan sonra yeniden galibiyetle tanıştı.

Başlama vuruşunu MTG'nin yaptığı karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi DTB oldu.

1'inci dakikada, gelişen DTB atağında Mi-Jose Nzembele Makusa'nın kafa ile indirdiği topa Aydın Angın vurdu, defansa çarpan top herkesin bakışları altında yavaş bir şekilde yan kale direğine çarparak dışarı gitti.

21'inci dakikada, Kenan Oshan'ın yaklaşık 22 metre mesafeden sol ayağı ile yaptığı sert şutunda top MTG kale ağları ile kucaklaştı, DTB:1 – MTG:0.

38'inci dakikada, soldan gelişen DTB atağında Emin Atabek'in ortasında topla ön kale direkte buluşan Mi-Jose Nzembele Makusa'nın dokunduğu top ağlara gitti, DTB:2 – MTG:0.

45'inci dakikada, gelişen MTG atağında savunmanın arkasına sarkan Uğur Naci Gök kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu kaleci Ozan'ın altından kale ağlarına göndererek farkı bire indirdi, DTB:2 – MTG:1.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi DTB'nin 1-0'lık galibiyetinde kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine ev sahibi DTB idi.

46'ıncı dakikada, Kenan Oshan ile başlayan DTB atağında Mi-Jose Nzembele Makusa topu Selim Saygı ile buluşturdu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Selim Saygı'nın vuruşunda kaleci Fikri Kahraman topu kornere çeldi.

66'ncı dakikada, gelişen DTB atağında Emin Atabek'in topla buluşturduğu Mi-Jose Nzembele Makusa boş pozisyonda sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını rahatlattı, DTB:3 – MTG:1.

75'inci dakikada, gönderilen ara pasında topla sol çaprazda buluşan Mi-Jose Nzembele Makusa kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu kaleci Fikri Kahraman'ın yanından kendisinin üçüncü, takımının dördüncü golü olarak ağlara gönderdi, DTB:4 – MTG:1.

Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı karşılaşma ev sahibi DTB'nin 4-1'lik galibiyetinde tamamlandı.

Bu skorla ev sahibi DTB puanlarını 16'ya yükseltirken; konuk ekip MTG 8 puanda kaldı.

DTB 10'uncu haftada Küçükkaymaklı'nın konuğu olacak. MTG ise lider Yenicami Ağdelen Kulübü'nü konuk edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.