SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Yenilmiyorlar 1-1

Yenilmiyorlar 1-1

Esin Sonay'ın 66'ncı dakikada kaydettiği golle 1-0 galip duruma yükselen Yenicami Ağdelen Kulübü, 82'nci dakikada Ousseynau Ndoye'nin golüne engel olamadı ve bu sezon ilk kaz galip gelememiş oldu

Yayın Tarihi: 24/11/14 08:00
okuma süresi: 3 dak.
Yenilmiyorlar 1-1
A- A A+

STAT: Atatürk.

HAKEMLER: Mehmet Sezener, Hüseyin Özkan, Ömer Doğru.

YENİCAMİ : Yusuf Yantar, Erdoğ Barkınay (Behiç Kum), Serhan Önet, Erbay Bertiz, Uğur Sönmez, Adil Uçar, Ünal Kaya, Batshi Tshinozola Patrick (Çağdaş Arslan), Mehmet Altın (Hüseyin Sadıklar), Erkan Neval Esengül, Esin Sonay

YENİBOĞAZİÇİ: Ersoy Soydal, Mehmet Borkınay, Talat Nurtunç, Mustafa Tekpınar, Mehmet Sakallı, Abdullah Atma (Dalyan Ener), İbrahim Gökova, Mehmet Çağakan (İsmail Tırlık), Mehmet Çil (Adem Ertem), Mouhammodu Diallo, Ousseynau Ndoye

GOLLER: Dk:66 Esin Sonay (Yenicami); Dk:82 Ousseynau Ndoye (Yeniboğaziçi).

K-Pet Süper Ligi'nin iki namağlup ve adında "yeni" olan iki takımın mücadelesinde lider Yenicami Ağdelen Kulübü (YAK), puan cetvelinin üçüncü sırasındaki Yeniboğaziçi'ni konuk etti. Karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı ve bu sezon ilk kez galip gelemeyen lider YAK 8 haftalık galibiyetler serisi rekorunu kıramadı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi YAK oldu.

23'üncü dakikada, gelişen YAK atağında Ünal Kaya'nın ortasında Esin Sonay'ın vuruşunda top az farkla yandan dışarı gitti.

32'inci dakikada, Erkan Neval Esengül'ün topla buluşturduğu Batshi Tshinozola Patrick'in vuruşunda top kaleci Yusuf Yontar'da kaldı.

44'üncü dakikada, gelişen Yeniboğaziçi atağında Abdullah Atma'nın topla buluşturduğu Ousseynau Ndoye topa kötü vurdu ve top yandan dışarı gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine ev sahibi YAK oldu.

52'nci dakikada, YAK'tan Uğur Paşa'nın vurduğu top az farkla dışarı gitti.

66'ncı dakikada, sağdan Ünal Kaya'nın orasında topla buluşan Esin Sonay'ın vuruşunda top Yeniboğaziçi kale ağlarıyla kucaklaştı, YAK:1 – Yeniboğaziçi:0.

75'inci dakikada, gelişen Yeniboğaziçi atağında Mehmet Çil'in pasında topla buluşan Mouhamolu Diallo'nun vurduğu top dışarı gitti.

82'nci dakikada, Mouhamolu Diallo'nun ara pasında topu önünde bulan Ousseynau Ndoye sağ çaprazdan sert vurdu ve top ağlara göndererek skoru eşitledi, YAK:1 – Yeniboğaziçi:1.

89'uncu dakikada, Yeniboğaziçi ceza alanında yaşanan karambolde topa son dokunan Esin Sonay'ın vuruşunda top kale yerine dışarı gidince, karşılaşma da 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Bu skorla her iki takım da haftayı birer puan ile kapatırken; Yenicami puanlarını 25'e, Yeniboğaziçi ise, 17'e yükseltti.

10'uncu haftada Yenicami dış sahada Mağusa Türk Gücü ile mücadele ederken; Yeniboğaziçi ise Larnaka Gençlerbirliği ile Mağusa Derbisi karşılaşmasına ev sahipliği yapacak.

Foto: Raif Özgüren

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.