SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Puanı paylaştılar 1-1

Puanı paylaştılar 1-1

Hızlı başlayan karşılaşmanın 7'nci dakikasında Kouakou Herve Amani'nin golü ile galibiyete yükselen Bostancı Bağcıl'a Mormenekşe'nin cevabı 9'uncu dakikada David Anomel Anna ile geldi

Yayın Tarihi: 24/11/14 08:54
okuma süresi: 3 dak.
Puanı paylaştılar 1-1
A- A A+
STAT: Yakup Özorun.

HAKEMLER: Serkan Durmaz, Ali Karahasan, Hüseyin Eyyüpler.

BOSTANCI BAĞCIL: Türkkan Delideniz, Devrim İzge, Kadir Hakel, İsmail Soydan, Ahmet Zaifoğlu, Abdullah Umut (Kaan Savaşkan), Raif Selden, Slavcho Petrov Shokolarov (Zekai Serdar), İbrahim Çıdamlı, Sabri Selden, Kouakou Herve Amani

MORMENEKŞE : Devrim Tuna, Ahmet Arıtaş, Hasan Mani,

Mehmet Fuat, Richard Ocran, Hüseyin Özbaysal, Eren Karaer (Ahmet Demir), Kaan Güder, Can Özsoy (Burak Tünsay), Cemil Awwad (Serhan Aktaş), David Anomel Anna

GOLLER: Dk:7 Kouakou Herve Amani (B.Bağcıl); Dk:9 David Anomel Anna (Mormenekşe).

K-Pet Süper Ligi'nde son iki haftada aldığı galibiyetlerle yükseliş gösteren Bostancı Bağcıl, dün oynanan 9'uncu haftada karşılaşmasında sezona iyi başlayan ancak son haftalarda başarı grafiği düşen Mormenekşe'yi konuk etti. Karşılama 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.

Karşılaşmaya her iki taraf da hızlı başladı.

7'nci dakikada, soldan gelişen B. Bağcıl atağında İsmail Soydan'ın ortasında kaleci Devrim Tuna ile Kouakou Herve Amani topa birlikte yükseldiler. Kalecinin elinden kaçırdığı topu Kouakou Herve Amani boş kaleye gönderdi, B. Bağcıl:1 – Mormenekşe:0.

9'uncu dakikada, bu kez Mormenekşe'nin soldan geliştirdiği atakta cemil Awwad'ın yerden kestiği topu David Anomel Anna topu ağlara gönderdi, B. Bağcıl:1 – Mormenekşe:1.

13'üncü dakikada, David Anomel Anna'nın sert şutunda top B. Bağcıl üst kale direğinden oyun alanına geri döndü.

17'nci dakikada, Mormenekşe kalesi nünde oluşan karambolde Sabri Selden'in vurduğu topu Hüseyin Özbaysal kale çizgisi üzerinden çıkarttı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik skorla kapandı.

50'nci dakikada, gelişen B. Bağcıl atağında Kouakou Herve Amani'nin kestiği topa Sabri Selden kötü vurunca, takımını mutlak bir golden etti.

66'ncı dakikada, Mormenekşe savunmasının arkasına atılan topla buluşan Kouakou Herve Amani kaleci ile karşı karşıya kaldı, yerden vuruşunda kaleci Devrim Tuna parmaklarının ucu ile topu kornere çeldi.

80'inci dakikada, gelişen B. Bağcıl atağında Sabri Selden'in güzel şutunu kaleci Devrim Tuna ayni güzellikte bir hareketle topu kornere çelmeyi başardı.

Geride kalan dakikalarda da gol olmadı ve karşılaşma ilk yarıdaki skorla 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Bu skorla her iki takım da haftayı birer puan ile kapattılar. Ev sahibi Bostancı Bağcıl 9 puana, konuk ekip Mormenekşe de 15 puana yükseldi.

10'uncu haftada Mormenekşe kendisi gibi güçlü bir takım olan Lefke'yi konuk edecek. Bostancı Bağcıl ise, Gönyeli'ye konuk olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.