SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Denner - Topçu ikilisi şampiyon

Denner - Topçu ikilisi şampiyon

Kayalar köyünde gerçekleşen KKTC 2014 Yıldıray Debreli Tırmanma Şampiyonası'nın 5'inci ve son yarışının birincisi olan Deniz Denner – Ömer Topçu ikilisi şampiyonluklarını ilan ettiler

Yayın Tarihi: 24/11/14 09:00
okuma süresi: 1 dak.
Denner - Topçu ikilisi şampiyon
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) tarafından düzenlenen ve 2014 KKTC Ralli Şampiyonası'na da puan veren KKTC 2014 Yıldıray Debreli Tırmanma Şampiyonası'nın 5'inci ve son yarışı dün (23 Kasım 2014, Pazar) koşuldu.

Lapta Bölgesi'nde bulunan Kayalar köyünde gerçekleşen KKTC 2014 Yıldıray Debreli Tırmanma Şampiyonası'nın 5'inci ve son yarışının birincisi olan Deniz Denner – Ömer Topçu ikilisi şampiyonluklarını ilan ettiler.

Son yarışa kadar şampiyonluk mücadelesi veren Mehmet Çocuk - Melih Pastırmacı ikilisi yarışın ikinci olurken; üçüncülüğü Fikri Macila - Murat Aşık ikilisi elde ettiler.

29 arabanın start altığı yarışı mekanik arıza yaşayan Önder Zaim ve Sami Doğan tamamlayamadılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.