SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Sertoğlu'ndan kayıp zaman uyarısı

Sertoğlu’ndan kayıp zaman uyarısı

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu,hafta sonu oynanan maçlarda sakatlıklardan doğan zaman kaybı konusunda açıklama yaptı. Sertoğlu açıklamasında MHK'nın gerekli talimatı verdiğini ve hakemlerin bu talimatlar doğrultusunda görev yapacaklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 25/11/14 09:07
okuma süresi: 2 dak.
Sertoğlu’ndan kayıp zaman uyarısı
A- A A+

Sertoğlu'nun açıklaması şöyle ;

Son haftalarda KTFF bünyesinde oynanan müsabakalarda, futbolcu sakatlıkları nedeniyle oyunun sık sık durduğu ve topun oyunda kalma süresinin azaldığı gözlemlenmiştir.

Futbolun seyir zevki ve heyecanı yüksek olan bir spor dalı olduğu bilincinden hareket ederek, MHK'mız önümüzdeki haftalarda oynanacak müsabakalarda oyuncu sakatlıkları ile ilgili olarak hakemlerimizden daha titiz olmalarını istemiştir. MHK, hakemlerimize ciddi sakatlıklar dışında oyunu durdurmamalarını, taktik amaçlı sakatlıklarda oyununu devam ettirmeleri ve oyuncu sakatlıklarında kaybolan (eksilen) zamanı mutlaka devre sonlarına eklemeleri talimatını vermiştir.

Futbol Federasyonu olarak, oyun içerisinde oluşan sakatlıklar ile ilgili oyunu durdurma yetkisinin sadece hakemin olduğunu ve topun oyuncular tarafından oyun alanı dışına gönderilmemesi gerektiğini bir kez daha hatırlatır, bu konuda kulüplerimizin de gerekli hassasiyeti gösterilmelerini saygı ile rica ederim.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.