SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Canova 3 puan istiyor

Canova 3 puan istiyor

Her maça olduğu gibi Doğan Türk Birliği karşılaşmasında da kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyleyen Küçükkaymaklı Teknik Direktörü Fırat Canova, "Mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşmaya çıkacağız" dedi.

Yayın Tarihi: 26/11/14 07:49
okuma süresi: 2 dak.
Canova 3 puan istiyor
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen K-Pet Süper Ligi'nde puan cetvelinin ikinci sırasında yer alan Küçükkaymaklı, 10'uncu haftada puan cetvelinin dördüncü sırasında yer alan Doğan Türk Birliği'ni (DTB) konuk edecek.

30 Kasım 2014, Pazar günü oynayacakları zorlu DTB karşılaşması için ilk antrenmanını 24 Kasım 2014, Pazartesi, ikincisini ise dün gerçekleştiren Küçükkaymaklı, yarın ve Cuma günü yapacağı antrenmanlarla hazırlıklarını tamamlayacak.

"Kazanmamız Gerek"

Her maça olduğu gibi Doğan Türk Birliği karşılaşmasında da kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyleyen Küçükkaymaklı Teknik Direktörü Fırat Canova, "Mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşmaya çıkacağız" dedi

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve geride daha 17 maç bulunduğunu belirten Canova, "Lider ile aramızdaki puan farkı açılabilir de, kapanabilir de. Hatta biz de liderliğe yükselebiliriz. Önümüzde daha çok maçımız var. Her şey olabilir. Bizim için önemli olan, oynadığımız karşılaşmaları kazanmaktır. DTB karşılaşması da bunlardan biridir" şeklinde konuştu.

Sakatlar İyi Yolda

Geçtiğimiz hafta sonu Lefke karşılaşmasında sakatlanan Çağrı Kral'ın tedavisine başlandığını söyleyen Fırat Canova, "Çağrı'nın oynayıp oynamayacağı konusunda bir şey söylemek için henüz erken. Ancak maç günü kesin bir şey söyleyebilirim. Geçtiğimiz haftalarda forma giyemeyen Kingsley Olajuyigbe Taiwanwankwo'nun bu hafta sonu DTB karşılaşmasında oynayabileceğini düşünüyorum" dedi ve takımda herhangi bir cezalı futbolcu bulunmadığını açıkladı.

Düz Koşu

Şht. Hüseyin Ruso Antrenman Sahası'nda gerçekleşen dünkü antrenmanı Çağrı Kıral kenardan izlerken; Kingsley Olajuyigbe Taiwanwankwo takım arkadaşları ile birlikte antrenman yaptı.

Dünkü antrenman düz koşu ve ter atma şeklinde gerçekleşti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.