SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Devecioğlu, derbiye odaklandı

Devecioğlu, derbiye odaklandı

Rakip Cihangir'i küçümsemediklerini, ancak saha ve seyirci avantajına sahip olduklarını belirten Serdarlı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, "Dostluk kazansın. Ancak üç puan bizim olsun"

Yayın Tarihi: 26/11/14 08:59
okuma süresi: 2 dak.
Devecioğlu, derbiye odaklandı
A- A A+

K-Pet Süper Ligi'nin son üç haftasını galibiyet ile geride bırakan Serdarlı, 10'uncu haftada kendisi gibi bir Mesarya takımı olan Cihangir'i konuk edecek. Serdarlı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, "Üç puan bizim olsun" dedi.

29 Kasım, Cumartesi günü oynanacak olan Cihangir karşılaşmasında Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günkü antrenmanlarla hazır olacaklarını belirten Devecioğlu, "Bu karşılaşma için herhangi bir özel çalışma yapmaya gerek yok. Bölge derbisi olduğu için futbolcularımız bu maça otomatik olarak motive olacaklardır" dedi.

Rakip takımın kadrosunda çok iyi futbolcular olduğunu bildiklerini ve Cihangir'i küçümsemediklerini, ancak saha ve seyirci avantajına sahip olduklarını belirten Serdarlı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, "Bu karşılaşma, bu sezon henüz galibiyet elde etmemiş olan Cihangir için bir çıkış karşılaşması olarak görülebilir. Benim dileğim dostluk kazansın. Ancak üç puan bizim olsun" şeklinde konuştu.

Serdarlı kadrosunda cezalı futbolcu olmadığı Serdarlı'da, sakatlıkları nedeniyle sezon başından beri forma giyemeyen Mustafa Yorgancı ile son dört hafta forma giyemeyen Salih Küçükoğlu'nun da antrenmana çıktılar.

Teknik Direktör Devecioğlu, her iki futbolcunun da Cihangir karşılaşmasında forma giyme olasılıklarının çok az olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.