SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Efsane başkanına kavuştu

Efsane başkanına kavuştu

K-Pet Süper Lig'in köklü kulübü Çetinkaya'da uzun süredir devam eden başkanlık krizi dün akşam yapılan genel kurul sonucunda başkanlığa tek aday olan Meriç Erülkü'nün oybirliğiyle seçilmesiyle son buldu.

Yayın Tarihi: 27/11/14 07:58
okuma süresi: 2 dak.
Efsane başkanına kavuştu
A- A A+

Kulüp lokalinde saat 17.30'da yapılan genel kurulda başkanlığa tek aday olan Meriç Erülkü ve yönetim kurulu genel kurul üyelerine sunularak onay aldı.

Genel kurul sonrası bir açıklama yapan Çetinkaya'nın çiçeği burnunda başkanı Erülkü, öncelikli hedeflerinin uzun bir süreden beridir sorun olan saha problemini en kısa zamanda çözmek olduğunu kaydetti.

Takımın başında olan Hüseyin Veli Taşkıran'la yola devam edeceklerini de ifade eden Erülkü, güzel günlerin yakın olduğunu vurguladı.

Yönetim Kurulu şöyle:
Meriç Erülkü,Ahmet Esenyel, Aydın Bahri, Berkan Tokar, Börte Barlasoğlu, Burak Nolan, Deniz Erdağ, Emre Çerkez, Ferhan Hıdıroğlu, Fikri Macila, Hasan Hıdıroğlu, Hasan Örek, Hüseyin Ercantan, İsmail Özyiğit, Mehmet Aközer, Mehmet Özçelik, Mustafa Bulutoğluları, Öner Canbaz, Raif Ekinci, Sonat Altuğ, Süyen Hatun Özgürgün, Tarık Müftüzade, Tolga Arifoğlu, Ulaş Olcanoğlu, Ziya Güvenir.

Haysiyet Divanı:Caner Ocanoğlu, Musatafa Muhtaroğlu, Necmi Avkıran, Öner Özerdem, Özkan Debbağ, Veli Hakkı, Ali Kösezade

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.