SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Ogan: "Hedef kazanmak"

Ogan: “Hedef kazanmak”

Rakip Yeniboğaziçi'nin gösterdiği performans ve topladığı puanlarla takdir ile alkışı hak ettiğini belirten Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, "Biz de iyiyiz. Onların yenilmemiş olması bizim için avantaj olacak. Bu maçı kazanmak istiyoruz"

Yayın Tarihi: 27/11/14 08:03
okuma süresi: 3 dak.
Ogan: “Hedef kazanmak”
A- A A+

K-Pet Süper Ligi'nin iki doğu bölgesi takımı Gençlerbirliği ile Yeniboğaziçi, 10'uncu haftada Doğu Derbisi niteliğindeki karşılaşmada karşı karşıya gelecek.

29 Kasım 2014, Cumartesi günü Osman Ergün Mehmet Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmaya üç antrenman ile hazırlanacaklarını belirten Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, konuşmasının öncesinde önce rakip takım Yeniboğaziçi'ne övgü yağdırdı.

Rakip Yeniboğaziçi'nin gösterdiği performans ve topladığı puanlarla takdir ile alkışı hak ettiğini belirten Teknik Direktör Ogan, "Yeniboğaziçi'nin 17, bizim ise 14 puanımız var. Biz de iyi bir noktadayız ve bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Gençlerbirliği'nin 10 puanını dış sahada elde ettiğine de dikkat çeken Ahmet Ogan, "Dış saha karnemiz iyi. Yeniboğaziçi ile de dış sahada karşılaşacağız. Karnemize bir başarı daha ekleyebiliriz" şeklinde konuştu.

Güzel Karşılaşma

Bir birlerini çok iyi tanıyan iki takımın karşılaşmasının güzel bir karşılaşma olacağına inandığını vurgulayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, "Ben centilmence oynanan bir karşılaşma olmasını diliyorum. Bunun yanında kazanıp, puanlarımızı eşitlemeyi de diliyorum. Futbolcularım, galibiyet elde edecek güç ve yeteneğe sahiptirler" dedi ve futbolcularına olan güvenini vurguladı.

Yenilmezlikleri Avantajımız

Rakip Yeniboğaziçi'nin, lider Yenicami Ağdelen Kulübü ile birlikte henüz yenilgi almayan iki takımdan biri durumunda olduğunun anımsatılması üzerine ise Ogan, "Onların yenilmemiş olması, bizim için avantaj olacak. Hem onlar bu unvanı kaybetmemenin stresini yaşayacak, hem bizler onların bu ünvanına son verecek takım olabilmek için daha iyi motive olacağız" dedi.

Abbas Sakat

Normalde karşılaşmalar dört antrenman ile hazırlandıklarını belirten Teknik Direktör Ogan, ancak Yeniboğaziçi karşılaşması için özel antrenmanı dinlenerek geçtiklerini açıkladı.

Ogan, Abbas Osum'un sakatlığının devam ettiği, bunun dışında sakat ya da cezalı futbolcuları olmadığını da vurguladı.

4 galibiyet ve 5 beraberliği bulunan Yeniboğaziçi'nin 17; 4 galibiyet 3 beraberliği olan Gençlerbirliği'nin 15 puanı bulunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.