SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Hem Ödül, hem teşekkür

Hem Ödül, hem teşekkür

Kuruluşunun ikinci yılını Girne'deki Pia Bella Otel'de kutlayacak olan Yıldızlar Spor Kulübü Alt Yapı Derneği, kursiyerlerine teşvik ödülü, sponsorlarına ise teşekkür plaketi verecek

Yayın Tarihi: 27/11/14 08:34
okuma süresi: 1 dak.
Hem Ödül, hem teşekkür
A- A A+

Yıldızlar Spor Kulübü Alt Yapı Derneği, kuruluşunun ikinci yılını düzenleyeceği ödül gecesi ile kutluyor.

Kuruluşunun ikinci yılını Girne'deki Pia Bella Otel'de kutlayacak olan Yıldızlar Spor Kulübü Alt Yapı Derneği, kursiyerler ve sponsorları onurlandırmaya hazırlanıyor.

Gecede 70 kursiyer sporcuya teşvik ödülü olarak madalya verilecek. Bunun yanında bu yıl derneğe destek veren 10 sponsor firma ise teşekkür plaketlerini alacaklar.

Geride kalan iki yılda uzun bir yol aldıklarını belirten Yıldızlar Spor Kulübü Alt Yapı Derneği Asbaşkanı Mehmet Aşık, "Sporumuzun geleceğini şekillendiriyoruz. Bu hedef bizim için kutsal sayılabilecek kadar önemlidir. Bu önemli yolda yanımızda olan ve bize destek veren herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.