SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Romanya'da hedefe atladılar

Romanya’da hedefe atladılar

Romanya'da yapılan Yamaç Paraşüt Hedef Şampiyonası'nda Milli Takımız İkinci, Cemal Direkçi Ferdi Klasmanda Birincilik Elde Ederek Gururlandırdı.

Yayın Tarihi: 28/11/14 08:34
okuma süresi: 2 dak.
Romanya’da hedefe atladılar
A- A A+

KKTC Hava Sporları Federasyonu yamaç paraşüt dalında uluslar arası başarılarına bir yenisini daha ekledi. Romanya'nın Baile Tusnad kentinde gerçekleştirilen Yamaç Paraşüt Hedef Şampiyonası'na Hava Sporları Federasyonu adına katılan milli takım sporcularından Cemal Direkçi – Mahmud Güçel – Umut Akçıl ve Soner Düzen takım halinde ikincilik kürsüsüne çıkarak önemli bir başarıya imza attılar. Avrupa'da 13 ülkeden 50 sporcunun yarıştığı Yamaç Paraşüt Hedef Şampiyonası'nda Ferdi Klasmanda Cemal Direkçi şampiyonluk elde ederek ülke sporuna gurur veren bir başarı daha kazandırdı.

TURGANER'İN DEĞERLENDİRMESİ

KKTC Hava Sporları Federasyonu Başkanı Serdar Turganer, disiplin ve özveriyle çalışmalarını sürdüren yamaç paraşüt sporcularının uluslar arası alanda başarı grafiğinin sürekli yükseldiğini söyledi. Federasyon olarak bu durumdan mutlu olduklarını belirten Turganer, gerek takım olarak gerekse bireysel dalda gurur veren bir başarıya daha imza atan sporcuları yürekten kutladıklarını vurguladı.

Turganer, federasyonun planlı faaliyet branşları arasında yer alan yamaç paraşütünde sporcuların gösterdikleri yüksek performansı sürekli kılmak için federasyon olarak proğram dahilinde çalışmalarını sürdüreceklerini de bildirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.