SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Kupa YDÜ'nün

Kupa YDÜ'nün

Atilla Topaloğlu Yıldız Erkekler Anı Basketbol Turnuvası'nın finalinde rakibi Mağusa Gençlik Araştırma'yı 71-45'lik skorla mağlup eden Yakın Doğu Üniversitesi, birincilik kupasının sahibi oldu

Yayın Tarihi: 14/12/14 09:57
okuma süresi: 1 dak.
Kupa YDÜ'nün
A- A A+

Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Atilla Topaloğlu Yıldız Erkekler Anı Basketbol Turnuvası dün akşam oynanan final karşılaşması ile tamamlandı.

Atilla Topaloğlu Yıldız Erkekler Anı Basketbol Turnuvası'nın finalinde rakibi Mağusa Gençlik Araştırma karşı karşıya geldi.

İlk yarıyı 37-27 galip geçen Yakın Doğu Üniversitesi, karşılaşmayı 71-45'lik skorla kazandı ve birincilik kupasının sahibi oldu.

Ödül Töreni

Turnuvada başarılı olan takım ve sporculara ödülleri, final karşılaşmasının ardından düzenlenen törenle verildi.

Takımlara kupaları ve sporculara madalyalarını Merhum Atilla Topaloğlu'nun Eşi Mediha Topaloğlu ve ailesi birlikte verdiler.

Merhum Atilla Topaloğlu anısına düzenlenen turnuvaya Akdeniz Spor Birliği, Mağusa Gelişim Araştırma, MapFree Yaşam Spor, Soyer Spor, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ve Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) olmak üzere altı takım katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.