SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Lefke'den ayni tarife 5-0

Lefke'den ayni tarife 5-0

K-Pet Süper Ligi'nin 11'nci haftasında Gönyeli'yi 5-0 mağlup eden Lefke, 12'nci haftada bu kez dış sahada rakibi Lapta'yı 5-0 mağlup etti. Gollerin dördünü yine Kasım Tağman kaydetti

Yayın Tarihi: 14/12/14 09:59
okuma süresi: 3 dak.
Lefke'den ayni tarife 5-0
A- A A+

STAT:Şht. Şevket Kadir.

HAKEMLER:Mehmet Malek, Ferhat Tuna, Necmi Bulut.

LAPTA :Ersenal Bahadi,Barış İzzet,Mustafa Avcı,Ertu Gazi,Ramazan Çoruk,Gökhan Sarıoğlu(Göksel Soyer),Hasan Sadrazam (Memduh Sarıoğlu),Orhan Tanık(Macit Ormancı),Vakkas Kaynarca,Selçuk Soyer,Yarov Borisov Vandev

LEFKE :Mehmet Özeralp,Ali Özbahar, Aykut Esmeraslan, Salih Say,Arif Solkanat (Meuheukeu Cedric Fein), Kemal Solkanat (Fırat Ömür), Arif Öztürk, Yakup Esmeraslan, Ozotite E. Smart(Tuğan Can Giray), Kasım Tağman, Aziz Sakallı

GOLLER: Dk:4, dk:5, dk:53 ve dk:68 Kasım Tağman, dk:85 Arif Öztürk (Lefke).

K-Pet Süper Ligi'nde aradığını hala daha bulamayan Lapta, 12'nci haftada güçlü ekip Lefke'yi konuk etti. Karşılaşmayı konuk ekip Lefke 5-0 gibi farklı bir skorla kazandı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Lapta, golü kalesinde gören taraf da oldu.

4'üncü dakikada, soldan gelişen Lefke atağında Kemal Solkanat'ın ortasında topla buluşan Kasım Tağman plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi, Lapta:0 – Lefke:1.

5'inci dakikada, Aziz Sakallı'nın pasında topa sahip olan Kasım Tağman, klas bir vuruşla topu kaleci Ersenal Bahadi'nin uzanamayacağı yerden ağlara gönderdi, Lapta:0 – Lefke:2.

20'nci dakikada, Lefke'den kemal Solkanat'ın sol çaprazdan sert şutunda top kaleci Ersenal Bahadi'den döndü. Dönen Topa Kasım Tağman vurdu, top bu kez sağ kale direğinden oyun alanına geri döndü ve kaleci Ersenal Bahadi topa sahip oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Lefke'nin 2-0'lık galibiyetinde kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan ve golü bulan taraf konuk ekip Lefke oldu.

53'üncü dakikada, gelişen Lefke atağında topla karşıyı gören bir yerde buluşan Kasım Tağman yine plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi, lapta:0 – Lefke:3.

54'üncü dakikada, topla arka direkte buluşan Ozotite E. Smart'ın kafa vuruşunda topa son anda müdahale eden Ersenal Bahadi, topu kornere çelmeyi başardı.

68'inci dakikada, Lefke savunmasının çıkarttığı uzun topla buluşan Kasım Tağman kaleci Ersenal Bahadi ile karşı karşıya kaldı ve yerden bir vuruşla topu hem kendisinin hem de takımının dördüncü golü olarak ağlara gönderdi, Lapta:0 – Lefke:4.

85'inci dakikada, gelişen Lefke atağında Meuheukeu Cedric Fein'in ara pasında topla buluşan Arif Öztürk, topu ağlara gönderdi ve karşılaşmanın skorunu Lapta:0 – Lefke:5 olarak ilan etti.

Bu skorla konuk ekip Lefke puanlarını 21'e yükseltirken; ev sahibi Lapta 6 puanda kaldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.