SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Kartal güle oynaya 0-2

Kartal güle oynaya 0-2

Geçtiğimiz seozn ilk mağlubiyetini aldığı Mormenekşe dış sahasına tedirgin giden Yenicami Ağdelen Kulübü Halil Turan'ın ayağından bulduğu iki golle karşılaşmayı kazandı ve hem yenilmezliğini sürdürdü, hem de üç puanı hanesine yazdırdı

Yayın Tarihi: 14/12/14 10:35
okuma süresi: 3 dak.
Kartal güle oynaya 0-2
A- A A+

STAT:Cemal Balses.

HAKEMLER:Savaş Tilki, Ömer Doğru, Hakkı Emir.

MORMENEKŞE :Doğukan Ergazi,Hüseyin Özbaysal(Hasan Aksoy),Ahmet Arıtaş(Doğukan Özdesoy),Hasan Mani,Eren Karaer,Mehmet Fuat(Burak Tünsay), Cemil Awwad,Richard Ocran,David Anomel Anna,Kaan Güder,Can Özsoy

YENİCAMİ :Yusuf Yontar,Adil Yalçın Uçar,Serhan Önet(Erdoğ Barkınay),Erbay Bertiz, Serkan Önet,Erkan Neval Esengül,Hüseyin Sadıklar,Esin Sonay(Mehmet Altın), Batshi Tshinozola Patrick(Behiç Kum),Ikechukwu Kenneth Ngwoke

GOLLER: Dk:9 ve dk:49 Halil Turan (YAK).

K-Pet Süper Ligi'nin 12'nci haftasının en önemli karşılaşmasında, namağlup ve lider Yenicami Ağdelen Kulübü (YAK), geçtiğimiz sezon ilk kez mağlup olduğu Mormenekşe'ye konuk oldu. YAK, tedirgin gittiği Mormenekşe'den 2-0'lık galibiyetle döndü.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip YAK oldu.

9'uncu dakikada, gelişen YAK atağında Esin Sonay'ın ara pasında topla buluşan Halil Turan, güzle bir vuruşla topu Mormenekşe kale ağlarına gönderdi, Mormenekşe:0 – YAK:1.

12'nci dakikada, Yenicami'den Ikechukwu Kenneth Ngwoke'nun pasında topla buluşan Hüseyin Sadıklar'ın gollük vuruşunda kaleci Doğukan Ergazi gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip YAK'ın 1-0'lık galibiyetinde kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine konuk ekip YAK oldu.

49'uncu dakikada, bu kez Serhan Önet'in pasında topla buluşan Halil Turan, ceza sahası dışından sert ve düzgün bir vuruşla topu köşeden ağlara gönderdi ve hem kendisi, hem de takımının ikinci golüne imzasını attı, Mormenekşe:0 – YAK:2.

58'inci dakikada, gelişen YAK atağında Ikechukwu Kenneth Ngwoke kaleci Doğukan Ergazi ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda kaleciden seken top yan direğe çarparak oyun alanına geri döndü. Dönen topu Mormenekşe savunması uzaklaştırdı.

Geriye kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma YAK'ın 2-0'lık galibiyetinde tamamlandı.

Bu skorla lider YAK puanlarını 34'e yükseltip, en yakın takipçisi ile arasında 6 puan farkı korurken; ev sahibi Mormenekşe 18 puanda kaldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.