SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Ya tamam ya devam!

Ya tamam ya devam!

Maç öncesi 1 günlük kamp yapacaklarını belirten Küçükkaymaklı Teknik Direktörü Vehbi Özerem, "Yeniboğaziçi karşılaşmasını kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız"

Yayın Tarihi: 18/12/14 08:08
okuma süresi: 2 dak.
Ya tamam ya devam!
A- A A+

K-Pet Süper Ligi'nde lider Yenicami Ağdelen Kulübü'nün (YAK) en yakın takipçisi olan Küçükkaymaklı, ilk devrenin son maçı için çalışmalarına devam ediyor.

21 Aralık 2014, Pazar günü Yeniboğaziçi ile dış sahada karşılaşacak olan yeşil siyahlı ekipte, cezalı olan Hüseyin Adal dünkü antrenmana katılırken; düz koşu yapan Çağrı Kıral'ın durumu ise, maç günü belli olacak.

Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği ile zor bir maç oynadıklarını söyleyen Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Vehbi Özerem, dış sahada oynanacak olması nedeniyle Yeniboğaziçi maçının da zor geçeceğine işaret etti.

Maç öncesi 20 Aralık 2014, Cumartesi günü 1 günlük kamp çalışması için Salamis Bay Hotel'e gideceklerini ve çalışmalarına burada devam edeceklerini söyleyen Özerem, "Yeniboğaziçi karşılaşmasını kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Şu an için tek düşüncelerinin devrenin son maçı olduğunu söyleyen Vehbi Özerem, Yeniboğaziçi maçının ardından yönetimle bir araya gelip transfer konusunu konuşacaklarını da söylerine ekledi.

Yabancı futbolcularla ilgili herhangi bir değişikliğin söz konusu olmadığını vurgulayan Özerem, "Takıma almayı planladığımı 2 veya 3 futbolcu olabilir. Ancak henüz isim konusunda çalışma yapmadık" dedi ve devrenin tamamlanmasının ardından yönetim kurulu ile bir araya gelip konuşacaklarını da açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.