SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Alıştık artık!

Alıştık artık!

Metgin; Arden Gıda Ltd.; Atakom Ticaret Ltd.; Gıda Şirketi Ltd. ve Oero Trading Ltd.'in de desteklediği tenisçimiz Eliz Maloney Yorgancı'lı Talbot Heath Okulu, Büyük Britanya 16 Yaş Okullararası Final Turnuvası Şampiyonu oldu

Yayın Tarihi: 19/12/14 07:52
okuma süresi: 2 dak.
Alıştık artık!
A- A A+

İngiltere'deki Talbot Heath Okulu'nda üç yıldır tenis eğitimi gören sporcumuz Eliz Maloney Yorgancı bir başarıya daha imza attı.

Metgin; Arden Gıda Ltd.; Atakom Ticaret Ltd.; Gıda Şirketi Ltd. ve Oero Trading Ltd.'in de desteklediği tenisçimiz Eliz Maloney Yorgancı'lı Talbot Heath Okulu, Büyük Britanya 16 Yaş Okullararası Final Turnuvası Şampiyonu oldu.

Bolton Tenis Arena'sında, 2425 takımın katılımı ile 4 ay boyunca devam eden turnuvanın 2 gün süren final turnuvasında, 6 maç yapan Eliz Maloney Yorgancı, maçlarının tümünü kazanıp, eğitim gördüğü Talbot Heath Okulu'nu başarı ile temsil etti. Eliz'in başarısının da katkılarıyla Talbot Heath Okulu Büyük Britanya 16 Yaş Okullararası tenis şampiyonu oldu.

Katar'a Gidecek

Okulunun 18 yaş takımında da oynayan Eliz, Eylül'2014 ayında okulu ile "Büyük Britanya 18 Yaş Okullararası" (Aberdare Kupası) şampiyonu olduğundan; Mart'2015 ayında Doha, Katar'da yapılacak Dünya Okullararası Tenis Şampiyonası'na katılacak.

Eliz Maloney Yorgancı KKTC hükümeti başta olmak üzere olmak üzere, Spor Dairesi, Tenis Federasyonu ve kendisine her zaman destek veren ve yanında olan Metgin; Arden Gıda Ltd.; Atakom Ticaret Ltd.; Gıda Şirketi Ltd. ve Oero Trading Ltd.'e teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.