SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Final Günü

Final Günü

Onuç Altur'un ilk finalist olmasının ardından bugün Berk Mehmetcik ile Mehmetali Sözgen arasında oynanacak ilk karşılaşmada ikinci finalist belirlenmiş olacak. Final karşılaşması "Yarı Final"in hemen ardından oynanacak

Yayın Tarihi: 20/12/14 10:07
okuma süresi: 1 dak.
Final Günü
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2014-2015 Kuzey Kıbrıs Ferdi Bilardo Şampiyonası 2. Etabı bugün (20.12.2014, Cumartesi) oynanacak "Yarı Final" ve "Final" karşılaşmaları ile tamamlanacak.

Geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmaların sonunda ilk finalist olan Onuç Altur'un rakibi Berk Mehmetcik ile Mehmetali Sözgen arasında oynanacak "Yarı Final" karşılaşmasında belirlenecek. Number Eight Bilardo Salonu'nda saat 11:00'de başlayacak karşılaşmalar "9 Top" disiplininde oynanacak.
Bu sezon 5 Etap'da tamamlanacak olan Kuzey Kıbrıs Ferdi Bilardo Şampiyonası'nda sıralama, sporcuların en iyi derece elde ettikleri 4 Etap dikkate alınarak yapılacak. Ferdi Bilardo Şampiyonası'nın sonunda ülkemizi Avrupa Şampiyonaları'nda temsil edecek sporcular belirlenmiş olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.