SPOR
okuma süresi: 1 dak.

UKÜ ve Levent galip

UKÜ ve Levent galip

KKTC Hentbol Federasyonu'nun düzenlediği 2014-2015 Hentbol Sezonu Gençler Ligi önceki akşam UKÜ Arena'da gerçekleşen iki karşılaşma ile başladı.

Yayın Tarihi: 20/12/14 10:09
okuma süresi: 1 dak.
UKÜ ve Levent galip
A- A A+
UKÜ(Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) Arena Spor Salonu'nda oynanan gecenin ilk müsabakasında genç bayanların yeni ekibi DAÜ(Doğu Akdeniz Üniversitesi) ile Levent Spor karşılaştı. Maçın başında kurduğu üstünlüğü sona kadar taşıyan Levent farklı kazandı.

UKÜ:29- YDÜ:21

Gecenin ikinci genç bayan müsabakasında yıldızlar liginin iki finalisti UKÜ ile YDÜ(Yakın Doğu Üniversitesi) karşılaştı. Oyun kalitesiyle İzleyenlere zevkli dakikalar yaşatan iki takımda galip gelmek için mücadele etti. Daha tecrübeli bir ekipten oluşan UKÜ maçın sonlarına doğru üstünlüğü ele alarak sekiz sayı farkla galip gelmeyi başardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.